• Со попуст
  • Неодамнешно
NC Windmill Cat Toy со топката со топка и предводена топка мачка задева за задевање интерактивни играчки масажа зачудувачки ветерници топка издржлива четка за заби џвакањ?

NC Windmill Cat Toy со топката со топка и предводена топка мачка задева за задевање интерактивни играчки масажа зачудувачки ветерници

 
DEN 633.60

Количината на стоката
Това е достапна

Дизајн на ротација на ветерници : Само допрете за да ротирате, другите играчки можат да бидат поставени во двете транспарентни кутии на ветерницата, како што се нане за мачки, лесна топка Оваа играчка за мачки нане ги охрабрува мачките да играат и да се движат, намалувајќи ја нивната болест и да ги одржуваат здрави. Постои уред за триење во средината на мултифункционалната интерактивна играчка со мачки, а мекото испакнување му дозволува на мачката да го трие лицето или четката во секојдневна употреба. Може да се користи како четка за гребење и масажер за да им помогне на мачките да скокоткаат. Исто така, има ултра-чист моларен ефект на чистење што ефикасно ја чисти нечистотијата на забите на мачките и обезбедува орално здравје на мачки. Играчката за мачки за ветерници е изработена од мек, отпорен на залак TPR материјал и е здрав и еколошки, што го прави идеален за џвакање, џвакање и играње. Бидете сигурни дека масирајте и чешел нежно без болно да го отстраните крзното или да ја гребете кожата на мачката. Чаша за вшмукување : Можете лесно да ја залепите чашата за вшмукување на мазна површина. Како што се плочки, стакло, огледални прозорци, стакло, кади, wallsидови за бања, итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата