• Со попуст
  • Неодамнешно
Газечимп Затворена Кутија За Отпадоци За Мачки, Кутија За Ѓубре За Мачиња Покриена Послужавник За Отпадоци За Мачки Нокшир За Мачки Со Капак Против Прскање Лесна З?

Газечимп Затворена Кутија За Отпадоци За Мачки, Кутија За Ѓубре За Мачиња Покриена Послужавник За Отпадоци За Мачки Нокшир За Мачки

 
DEN 508.80

Количината на стоката
Това е достапна

Леснотија на користење : Заштедува време и напор, што го прави чистењето на ѓубрето за мачки поефикасно Издржлив Материјал : кутијата за отпадоци за мачки е изработена од висококвалитетен пп материјал, кој е еколошки, има висока цврстина и е издржлив. Симпатичен изглед : креативен изглед на пајче, голем внатрешен простор, погоден за мачки миленичиња кои се движат од 1,5 кг до 8 кг. ОДЛИЧНА ИДЕЈА ЗА ПОДАРОК : кутијата за отпадоци за мачки со качулка е одлична идеја за подарок за семејството, пријателите, љубовниците и повеќе љубители на мачки. Кутија за отпадоци за мачки : целосно затворената кутија за отпадоци за мачки може да изолира необичен мирис, ефектот е многу добар, многу е погоден за внатрешна употреба. Предниот дел е дизајниран со завеса, што им овозможува на мачките слободно да влегуваат и излегуваат; на влезот има издлабени педали за да се спречи истекување на ѓубрето од мачки. Опис : - кутија За отпадоци За Мачки : целосно затворената кутија за отпадоци за мачки може да изолира необичен мирис, ефектот е многу добар, многу е погоден за внатрешна употреба. Предниот дел е дизајниран со завеса, што им овозможува на мачките слободно да влегуваат и излегуваат; на влезот има издлабени педали за да се спречи истекување на ѓубрето од мачки.


Клучни карактеристики

- Material:
PP
Size Chart:
48cmx46cm/18.90inchx18.11inch :
Package Includes:
1 Cat Litter Box :
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors. :

Слични производи во категоријата