• Со попуст
  • Неодамнешно
Кула За мачки Одлична Стабилност Лесна За Склопување Природно Игралиште За Мачки Сисал Превенција Од Паѓање Слатки Играчки за мачки Ослободување Од Стрес

Кула За мачки Одлична Стабилност Лесна За Склопување Природно Игралиште За Мачки Сисал Превенција Од Паѓање Слатки Играчки за мачки Ослободување

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Висококвалитетна структура : ткаенина ткаенина, толку погодна за сите сезони! Прашината и влакната од мачки тешко се собираат и лесно се чистат Направете ја вашата сакана мачка попријатна и поудобна во тешката сезона. И сите агли се заоблени, така што нема да им наштети на вашите важни миленичиња и нежно ќе го заштити. Материјал : борово дрво, увезена памучна влакненца, густа и густа, природна сисал, фина и убава текстура и опремена со извонредни хардверски додатоци. Импровизирана лежалка има одлична стабилност : Бидејќи е импровизирана лежалка директно поврзана со полицата, има помал замав и стабилност од традиционалните производи, а мачката може полека да се релаксира. Лесно за склопување тип : многу е лесно да се состави само со фиксирање на прачката на дното. Компактен е, лесен за склопување и многу лесен за носење. Тоа е фиксен тип и може слободно да се инсталира насекаде. Опис на производот : на кулата за мачки, можете да дремнете во цврста импровизирана лежалка. Многу погоден за ѓубре за мачки. Се препорачува за ослободување од стрес бидејќи можете да ги изострите ноктите со столб.


Клучни карактеристики

Name:
Cat climbing frame
Material:
Solid wood
Used to solve slopes that are easy to climb and lack movement:
From kittens to advanced cats, you can enjoy a fun up and down ramp. Climbing, hiding, relaxing... The kids who play a lot are also satisfied! Eliminate lack of exercise and live a healthy and long life!:
Easy to assemble type:
It is very easy to assemble just by fixing the rod on the bottom. It is compact, easy to assemble and very easy to carry. It is a fixed type and can be installed freely anywhere.
Cat tower for cats love. It has both the safety of furniture and the convenience of amusement equipment.:
This is the ideal space to make your cat tired of playing and sleeping.:
It is the cat tower that cats love. It has both the safety of furniture and the convenience of amusement equipment.:
Stick to stability:
The pillars are located on the thick base plate to improve stability. High strength formula:
increase the strength of the ball supporting the tower!
You can also install this cat-shaped tower near the wall or window to show the scenery outside. :

Слични производи во категоријата