• Со попуст
  • Неодамнешно
Vbestlife Fly Rhobal Lanyard најлон плетенка од парод ѓердан каиш со повеќе метални висечки токи за риболов гаџети за риболов алатки и додатоци Други алатки за риболов и додато?

Vbestlife Fly Rhobal Lanyard најлон плетенка од парод ѓердан каиш со повеќе метални висечки токи за риболов гаџети за риболов алатки

 
DEN 198.72

Количината на стоката
Това е достапна

[Метални висечки токи] ѓерданот за риболов со риболов е опремен со повеќе метални висечки токи, што е поудобно да се одржат повеќе гаџети за риболов, како што се вртоглави, муви, никари, итнТоа може брзо да се ослободи за да се обезбеди безбедност и да се обезбеди клип за предна кошула за да се спречи замав. Тоа е многу погодно за употреба. [Најлон материјал] Лентарот за риболов со мува е изработена од високо квалитетен најлон материјал, кој е силен, издржлив и има долг животен век. Тоа е поделено на два дела, густо јаже и тенка јаже. [Лесно за носење] Лентарот за риболов со мува е лесна за носење. Тоа е многу погодно да ги земате и поставувате алатките. Не е повеќе да се карате со повеќе ленти или да носите кутија за справи. Тоа е многу практична алатка за риболов. [Спецификација] Дебелиот дијаметар на јажето е околу 2,2 см / 0,9in, дијаметарот на жицата е околу 0,8 см / 0,3in, обемот на ѓердан е околу 100 см / 39,4in и тежината е околу 56g / 2. [Метални висечки токи] ѓерданот за риболов со риболов е опремен со повеќе метални висечки токи, што е поудобно да се одржат повеќе гаџети за риболов, како што се вртоглави, муви, никари, итн.Тоа може брзо да се ослободи за да се обезбеди безбедност и да се обезбеди клип за предна кошула за да се спречи замав. Тоа е многу погодно за употреба. [Најлон материјал] Лентарот за риболов со мува е изработена од високо квалитетен најлон материјал, кој е силен, издржлив и има долг животен век. Тоа е поделено на два дела, густо јаже и тенка јаже. [Лесно за носење] Лентарот за риболов со мува е лесна за носење. Тоа е многу погодно да ги земате и поставувате алатките. Не е повеќе да се карате со повеќе ленти или да носите кутија за справи.


Клучни карактеристики

Item Type:
Fly Fishing Lanyard
Material:
Nylon
Product Color:
Colorful
Thick Rope Diameter:
Approx. 2.2cm / 0.9in
String Diameter:
Approx. 0.8cm / 0.3in
Necklace Circumference:
Approx. 100cm / 39.4in
Product Weight:
Approx. 56g / 2.0oz
Package List:
1 x Fly Fishing Lanyard :

Слични производи во категоријата