• Со попуст
  • Неодамнешно
Roylvan 2 пакувања за риболовци за риболовци за риболов на возила, прилагодливи од 30 до 54 инчи хоризонтален автомобил покрив за риболов пол за складирање на пол, капаци?

Roylvan 2 пакувања за риболовци за риболовци за риболов на возила, прилагодливи од 30 до 54 инчи хоризонтален автомобил покрив за риболов

 
DEN 287.68

Количината на стоката
Това е достапна

? Со овој појас на риболов на вашето возило, ќе имате мир на умот да уживате во патувањето 5 слотови и 2 токи】 капацитет на риболов со 5 слот за риболов со прицврстувач на кука и јамка ќе ги задржат вашите риболовни шипки заштитени и организирани и ќе ги спречат да ги испреплетуваат или да се расипат. Дизајн на двојно влечење, лесен за поставување, не се потребни алатки за склопување. ? Работи одлично за автомобили, SUV и камиони, итн? 【Заштеда на простор】 Кога одите на риболов патување со семејство, одличен држач за риболов на риболов на покривот на автомобилот е прекрасна одлука и ви го дава потребниот простор за да ги задржите прачките, да заземат помалку Просторот и во меѓувреме обезбедуваат повеќе простор за складирање на вашето возило, нема повеќе хаос на задниот дел. ? Забелешка : Ве молиме, измерете го просторот за внатрешни работи на автомобилот внимателно пред да нарачате, не надминувајте го прилагодливиот опсег на лентата. ? Со овој појас на риболов на вашето возило, ќе имате мир на умот да уживате во патувањето. 5 слотови и 2 токи】 капацитет на риболов со 5 слот за риболов со прицврстувач на кука и јамка ќе ги задржат вашите риболовни шипки заштитени и организирани и ќе ги спречат да ги испреплетуваат или да се расипат.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата