• Со попуст
  • Неодамнешно
Миксер За Мастило за Тетоважа - Деамос Црна Електрична Машина За Миксер За Пигменти За Тетоважа Со 50 Стапчиња За Мешање 100 парчиња Капачиња За Мастило За Тетоважа И ?

Миксер За Мастило за Тетоважа - Деамос Црна Електрична Машина За Миксер За Пигменти За Тетоважа Со 50 Стапчиња За Мешање 100 парчиња Капачиња

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

ПАКЕТОТ СОДРЖИ : овој пакет содржи 1 парчиња Машина За Миксер За Пигмент Со Мастило За Тетоважа,55 парчиња Стапчиња За Миксер За Пигмент, 100 парчиња мешани капачиња за мастило за тетоважа, држач за држач за чаши за мастило за тетоважаДоволно за да ги задоволите вашите потреби за тетоважа. Висок КВАЛИТЕТ : машината за миксер За пигменти За Тетовирање е изработена од висококвалитетна пластика и нерѓосувачки челик, што е нетоксично и непријатно за кршење. Лесна и пренослива, префектна големина за лесно носење и удобна употреба. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : внатрешноста на машината за миксер е шуплива, се користи за поставување 2 парчињаa батерија(не е вклучена). Овој електричен миксер за пигменти за тетовирање може да се користи за мастило за тетовирање,Мастило Со акварел,пигмент за сликање,алатка за снабдување со микроблејдинг и др. ПИГМЕНТ МИКСЕР : тетоважа пигмент миксер машина наменета за тетоважа пигмент, го прави пигмент бои брзо и лесно. Може ефикасно да го направи пигментот од долгогодишни врнежи за стабилност и добар ефект на мешање. 100% ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО : Ако имате незадоволство во процесот на користење на производот, слободно контактирајте не, ние ќе ви дадеме конкретно решение. Миксер За Мастило за Тетоважа-Деамос Црна Електрична Машина За Миксер За Пигменти За Тетовирање Шминка Машина За Агитатор За Мастило За Мастило За Тетовирање ✱кои производи се вклучени во нашиот пакет? 1, 1 х Машина За Миксер За Мастило За Мастило 2, 55 Х Стапчиња За Миксер за Пигмент 3, 100 парчиња капачиња за мастило за тетоважа измешани 4,1 парчиња држач за чаши за мастило за тетоважа stand дали сакате да го спречите пигментот од долготрајни врнежи? Совршена комбинација на машина за миксер за мастило за тетоважа и стапчиња за миксер, кои се специјално дизајнирани за потопување и мешање на пигмент за тетоважа.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата