• Со попуст
  • Неодамнешно
Апликатор за масло за масло за масло за масло за масло од туш за туширање со долга рачка, апликација за масло за масло за масло за мажи и жени кои се релаксираат во Сп

Апликатор за масло за масло за масло за масло за масло од туш за туширање со долга рачка, апликација за масло за масло за масло за мажи

 
DEN 255.84

Количината на стоката
Това е достапна

Квалитетен материјал за PS, здравје на животната средина, без мирис, удобност на зафат Меки и фини влакна, не ја повредувајте кожата, чистете повеќе на место. Конвексно место има честички за масажа, меките тврди се умерени, можат ефикасно да ја промовираат циркулацијата на крвта. Опашката лента, лесна за виси, не зафаќа простор. Користете ја оваа четка за туш и ќе ја доживеете кожата помазна бидејќи ќе ја ексфолира вашата кожа и ќе ви помогне да ја отстраните мртвата кожа. Квалитетен материјал за PS, здравје на животната средина, без мирис, удобност на зафат. Меки и фини влакна, не ја повредувајте кожата, чистете повеќе на место. Конвексно место има честички за масажа, меките тврди се умерени, можат ефикасно да ја промовираат циркулацијата на крвта. Опашката лента, лесна за виси, не зафаќа простор. Користете ја оваа четка за туш и ќе ја доживеете кожата помазна бидејќи ќе ја ексфолира вашата кожа и ќе ви помогне да ја отстраните мртвата кожа. Спецификација : Опис : Дали се чувствувате непријатно ако можете да добиете некои од деловите на вашето тело да бидат масирани кога се тушираат? Овој масажер за бања на телото може да ви помогне да го решите овој проблем. Уникатен дизајн, кој е лесен за примена на омилениот лосион за навлажнувач или сончање во апликаторот. Со ротирачки топки на неговите, помага да се даде малку притисок врз вашето тело рамномерно кога ќе се масира, што обезбедува удобна и ефикасна масажа. Рачката ви помага да ги масирате недостапните делови од вашето тело со раце без никаков напор.


Клучни карактеристики

Description:
Do you feel uncomfortable if you can't get some of your body parts being massaged when having a shower? This body bath massager can help you solve this problem. Unique design, which is easy to apply your favorite moisturizer lotion or sunscreen into the applicator. With rotating balls on its , it helps to give a little bit pressure on your body evenly when massaging, which provides a comfortable and effective massage. handle helps you massage the unreachable parts of your body with hands without any effort. Such an economic and useful item, why not look at it now? :
Features:
Adopting high-quality material that is non-toxic, skin-friendly and healthy to use. :
Unique design, which is easy to apply your favorite moisturizer lotion, bath soap even sunscreen into the applicator. :
With rotating balls on its , it helps to give a little bit pressure on your body evenly when massaging, which provides a comfortable and effective massage. :
Detachable handle helps you massage the unreachable parts of your body with hands without any effort, besides, it's convenient to carry out and clean. :
Perfect for bath massage of body, especially for back, arms, legs etc.:
Specifications:
Material:
PP + PS
Color:
As Pictures Shown
Total Length:
42cm / 16.5inch
Head Diameter:
9cm / 3.5inch
Package Weight:
215g
Type:
Body Massager
Function:
Bath Massage Of Body, Especially For Back, Arms, Legs etc
Package Include:
1 x Applicator Head With Cover:
1 x Handle:

Слични производи во категоријата