• Со попуст
  • Неодамнешно
Четка За Тело за туширање, Меки Влакна ОД ТЕГУЛ И Убава Луфа Од Тиква 14 Долга Рачка Против Лизгање На Мрежест Сунѓер За Бања За Пилинг На Кожата, Погоден За Влажни Ил?

Четка За Тело за туширање, Меки Влакна ОД ТЕГУЛ И Убава Луфа Од Тиква 14 Долга Рачка Против Лизгање На Мрежест Сунѓер За Бања За Пилинг На Кожата,

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

ДВОСТРАНА ЧЕТКА ЗА БАЊА БЦАК-Наежвам и Луфа 2 Во 1 Чистење На Телото На Грбот За ТуширањеСо Едноставна Цилиндрична Рачка, Како Сончоглед во Форма. ПОДОЛГА РАЧКА - 14 инчи Подолга Рачка За Да биде Подобро Да Стигнете До Грбот и Стапалата. ЗА ВЛАЖНО или СУВО ЧЕТКАЊЕ - Оваа Четка За Мажи е Многу Совршена за Секојдневна Хигиена на Кожата.Плус, Ќе Поттикне Формирање На Нови Клетки на Кожата. ЛУКСУЗЕН ПОДАРОК-мутифункционална Четка за туширање за Релаксирачки Чистач за Грижа За Себе Во Домашната Бања. Одличен Подарок За Девојките Роденден Мајки Ден Божиќ. ЛЕСНО ВИСИ ЗА СУШЕЊЕ-многу Е Погодно Закачете Ја Четката за јажето или Дупката За Брзо Сушење. Четка за Чистење Грб со влакна и Луфа За Вашата хигиена на дали и Чувствителна Кожа.Карактеристики На Производот : 1.Поголема Тешка Луфа.Рачно Вграден Нелизгачки Тпр Материјал, Подобрување на Зафатот.Луфа и Влакната За Да бидете Удобно Почувствувајте Го Освежувањето со Оваа Четка.Лесно Виси за Брзо Сушење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата