• Со попуст
  • Неодамнешно
Хемотон 2 парчиња капа за коса, кадрава коса за коса за спиење кадрава коса капа сатен капа туш капа, шлаканица за глава, ноќ за спиење, за спиење на капачиња за лепењ?

Хемотон 2 парчиња капа за коса, кадрава коса за коса за спиење кадрава коса капа сатен капа туш капа, шлаканица за глава, ноќ за спиење, за спиење

 
DEN 134.24

Количината на стоката
Това е достапна

Сатенски хаоти : изработени од квалитетен материјал, пријателски за кожа, безбедни и за употреба Шапка за готвење : Еластичното капаче за спиење е, дише и удобно за носење. Дајте го вашето неверојатно искуство со носење. Копче за покривање на косата со сатен : Можете да го дадете како подарок за жените, да им покажете на вашата loveубов и загриженост. Шапка за спиење : Погоден за професионална продавница за коса и домашна употреба. Покривка за коса на главата : Тие се дизајнирани за жени за нега на коса, шминка, спиење или хемотерапија. Сатенски хаоти : изработени од квалитетен материјал, пријателски за кожа, безбедни и за употреба. Шапка за готвење : Еластичното капаче за спиење е, дише и удобно за носење. Дајте го вашето неверојатно искуство со носење. Копче за покривање на косата со сатен : Можете да го дадете како подарок за жените, да им покажете на вашата loveубов и загриженост. Шапка за спиење : Погоден за професионална продавница за коса и домашна употреба. Покривка за коса на главата : Тие се дизајнирани за жени за нега на коса, шминка, спиење или хемотерапија. Список на пакети 2 X Карактеристики на капачињата за туширање -боја : разновидна боја жени ноќно спиење. -Материјал : сатенска капа за туширање. -Сиза : околу 28x28x0.04 инчи за спиење капа за коса.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата