• Со попуст
  • Неодамнешно
МАСТИЛО За Микроблејдинг ТЕТОВО - 5мл Додаток За Микроблејдинг Професионално Мастило За Тетоважа Со Веѓи Со Брзо Боење Нежно За Салон За Тетоважи Почетник Пигмент ?

МАСТИЛО За Микроблејдинг ТЕТОВО - 5мл Додаток За Микроблејдинг Професионално Мастило За Тетоважа Со Веѓи Со Брзо Боење Нежно За

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Кога станува збор за машини за тетовирање, машините ЗА тетовирање ТЕТОВАЖИ СЕ несомнено најпосакуваниот бренд во главите на многу уметници и ентузијасти за тетовирање Зад овој бренд стои и приказна за брендот која вреди да се спомене. Тетоважа тетоважа машина е бренд Од Кина. Нејзиниот основач е уметник со богато искуство со тетоважа. Открил дека квалитетот на машините за тетовирање на пазарот е нерамномерен, па решил да ЈА НАПРАВИ првата машина за тетовирање НА ТЕТОВО САМ. Нанометарска Молекула : мала молекула течност, нежна и лесна за боење, висока заситеност на бојата, силна пенетрација, не е лесна за бледнеење, погодна за рачно пенкало и машина. Еднообразно Боење : Висококвалитетни пигменти, брзо и еднообразно боење, добро задржување на бојата, без дамка, без промена на бојата и природно прикажување на бојата. Дизајн на истиснување : Нема отпад при земање, удобно пристаниште за екструдирање. Запечатено складирање за да се осигура дека мастилото за тетоважа на веѓите не се влошува, доказ за истекување. Безбеден За Употреба : безбедни состојки, нежни и неиритирачки, без тешки метали, нетоксични, може да се користат со доверба. Погоден само за вежбање, а не за работа со вистинска личност. Повеќе Применливо Место : Мала тежина и компактен, лесен за чување и носење, лесно може да се стави во вашата торба, совршен за домашна употреба и професионален салон за тетовирање.


Клучни карактеристики

Item Type:
Brow Tattoo Practice Ink
Net content:
5ml/bottle
Features:
delicate and thick, strong penetration, fast coloring, easy to use.
Purpose:
only suitable for practice, not suitable for human operation
Storage:
Protect from light and heat
Color description:
Dark brown:
cool color, suitable for neutral personality, normal skin tone
Natural gray:
suitable for normal skin tone, white, more suitable for people with yellow hair
Gray coffee:
mixed black coffee/black coffee, natural color, foggy eyebrow color;
Dark Gray:
Cool tones, suitable for people with darker skin tones, showing brighter skin tones

Слични производи во категоријата