• Со попуст
  • Неодамнешно
Хемотон рачка за бања со бања бања лофулах, силкони, чистачи на телото рачни масагери назад четка за туширање, четка за четка за четка за четка за четка за четки за к?

Хемотон рачка за бања со бања бања лофулах, силкони, чистачи на телото рачни масагери назад четка за туширање, четка за четка за четка за четка

 
DEN 212.32

Количината на стоката
Това е достапна

Детски шампон : Повеќекратна употреба : Може да биде како чистење, масирање на грбот и целулит Силиконска четка за тело : Дизајн на точки за масажа, четки за тело може да бидат на грб и да го масираат пршлениот на грлото на матката. Чист шампон : [Материјал] Силиконска четка за грб, удобна, безбедна, без вкус, светлина. Глава и рачка со силиконска четка за храна. Масажари на скалпот : ?? Големина : околу 14. Телото за бања четки за мажи и жени. Четка за масажа на грбот : Достапно е да се зголеми протокот на крв и да се промовира, многу корисно за да ве опуштете освежени. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на четката за капење - изработени од силиконски материјал од одделение за храна, кој е пријатна, здрава и удобна чистач за бања. -Материјална : Силиконска четка за туширање -разумен ергономски дизајн, направете го вашиот процес на туширање повеќе када за када за заштеда на труд. - Може да ја ексфолира и отстрани мртвата кожа, ја стимулира циркулацијата на крвта, правејќи ја вашата кожа пријатна и мазна четка за силиконски грб. - Дизајн на точки за масажа, може да биде да се врати и да се масираат рачката на четката за бања на грлото на матката на грлото на матката за туширање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата