• Со попуст
  • Неодамнешно
Klkcms Организатор на биро за приказ на полиците за полици за зачини за зачини Организатор на суета организатор за табели за накит за накит контра -топ, розова 3 ?

Klkcms Организатор на биро за приказ на полиците за полици за зачини за зачини Организатор на суета организатор за табели за накит за накит контра

 
DEN 489.60

Количината на стоката
Това е достапна

* Материјал : Организаторот на решетката за складирање на работната површина е изработен од PP материјал, отпорен на абење и издржлив * Решетка за складирање : Дневно складирање, чувајте ја вашата козметика во ред, да се збогувате со неуредната работна површина. * Заштеда на простор : Голем капацитет за складирање, ви помага да ги чувате сандовите на работната површина и да заштедите простор. * Применливо за најразлични сценарија : Организаторот на полица за шминка е погоден за употреба во најразлични прилики и може да се користи за складирање на канцелариски материјал, складирање на кафе и чај, козметика, складирање на производи за нега на кожата, складирање на тегла за кондименти, итн. * Дизајн : Брановиден дизајн, полн со темперамент. Ракувајте со дизајн од обете страни, лесен за движење. Металната заграда, стабилната поддршка не паѓа. Аглите се заоблени и се чувствува удобно и не ги гребе рацете. * Материјал : Организаторот на решетката за складирање на работната површина е изработен од PP материјал, отпорен на абење и издржлив. * Решетка за складирање : Дневно складирање, чувајте ја вашата козметика во ред, да се збогувате со неуредната работна површина. * Заштеда на простор : Голем капацитет за складирање, ви помага да ги чувате сандовите на работната површина и да заштедите простор. * Применливо за најразлични сценарија : Организаторот на полица за шминка е погоден за употреба во најразлични прилики и може да се користи за складирање на канцелариски материјал, складирање на кафе и чај, козметика, складирање на производи за нега на кожата, складирање на тегла за кондименти, итн. * Дизајн : Брановиден дизајн, полн со темперамент. Ракувајте со дизајн од обете страни, лесен за движење. Металната заграда, стабилната поддршка не паѓа. Аглите се заоблени и се чувствува удобно и не ги гребе рацете. Опис : - Материјал : Организаторот на решетката за складирање на работната површина е изработен од PP материјал, отпорен на абење и издржлив.


Клучни карактеристики

- Material:
pp
Size Chart:
1 layer:
31cmx21cmx6.5cm/12.20inchx8.27inchx2.56inch
2 layers:
31cmx21cmx26.5cm/12.20inchx8.27inchx10.43inch
3 layers:
31cmx21cmx47cm/12.20inchx8.27inchx18.50inch
Package Includes:
1x Desktop Storage Rack Organizer:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Слични производи во категоријата