• Со попуст
  • Неодамнешно
Golandstar Portable Water Cus за зачувување на топлина 304 чаша за шише со вода од не'рѓосувачки челик за чај, кафе, млеко, пијалоци.

Golandstar Portable Water Cus за зачувување на топлина 304 чаша за шише со вода од не'рѓосувачки челик за чај, кафе, млеко, пијалоци.

 
DEN 239.84

Количината на стоката
Това е достапна

304 Одделение 18/8 материјал од не'рѓосувачки челик : Направено од 18/8 лесен, олово бесплатен не'рѓосувачки челик што е безбедна машина за миење садови и нема да ги менува вкусовите или хемикалиите за исцедоци Чашите за шишиња се погодни за дома, училиште, канцеларија, отворено или патување и најдобри подароци за споделување, добар избор за деловни промотивни подароци и Божиќни подароци!. Дизајн на отпорен на истурање на капакот : Обезбедува вашите пијалоци кои остануваат внатре без чиста, а не на вас. Вклучува отстранлив силиконски опсег за лесно чистење. Капаците дизајнирани да го спречат истурање. Не'рѓосувачки челик и машина за миење садови, микробранова, фрижидер и замрзнувач. Совршен за возрасни и деца. Лесно за чистење, 350мл/500ml750ml/1000ml капацитет на чаши за шише. Преносна чаша за шише : БЕСПЛАТНО СИЛО СИЛО што ви овозможува да го земете пијалокот за да патувате, можете да го користите шишето во дома, канцеларија или на отворено, исто така е погоден и за пиво, кафе, пијалоци, шампањ, коктели. Гаранција - Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не. Чашите се погодни за дома, училиште, канцеларија, отворено или патување и најдобри подароци за споделување, добар избор за деловни промотивни подароци и Божиќни подароци! Можете да влечете во омиленото кафе, Бордо, Шардоне или кое било друго вино, идеално за шампањ, коктели, сокови, пијалоци, соја, пиво и други пијалоци што доаѓаат во умот.


Клучни карактеристики

Material:
304 Stainless Steel, BPA free.
The Water Bottle Cup is suitable for Wine, Beer, Tea, Water, Milk, Coffee, Drinks, Champagne, etc. :
The bottle can keep warm or cold for 12 -24 hours. :
Size:
-350ml Capacity:
7cm x 22.5cm ( Diameter x Height)
-500ml Capacity:
7cm x 26.5cm ( Diameter x Height)
-750ml Capacity:
8cm x 32.5cm ( Diameter x Height)
-1000ml Capacity:
9cm x 32.5cm ( Diameter x Height)
Color:
White, Black, Red, Gold, Blue, Silver .
Weight:
400g
Made in China :
Package including:
1 x Bottle

Слични производи во категоријата