• Со попуст
  • Неодамнешно
Пециво тек руски Врв за Цевки, 1 Врв За Цевки За Декор За Цветна Торта - #56, Отпорен На Корозија, Врв За Украсување Од Нерѓосувачки Челик За Замрзнување, Безбеден За Ми?

Пециво тек руски Врв за Цевки, 1 Врв За Цевки За Декор За Цветна Торта - 56, Отпорен На Корозија, Врв За Украсување Од Нерѓосувачки

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

КОНСТРУКЦИЈА од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК : Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, овој врв за украсување торта е погодно еднократно, долготраен и отпорен на корозија Лесно за чистење и машина за миење садови-безбедно!. СОВРШЕНО ГОЛЕМИНА : овие совети за украсување на замрзнување се дизајнирани да се вклопат во нашите кеси за цевки и спојки со врвови на руски цевки, така што лесно можете да се префрлате помеѓу алатките за украсување на начин без проблеми. РУСКИ СОВЕТ ДИЗАЈН : Одликувајќи се со руски дизајн на врвот, овој врв за замрзнување торта го прави едноставно да се произведуваат прекрасни рози, цветни детали, прецизни контури, сложени граници и други стилови на глазура!. БЕСКРАЈНИ ОПЦИИ ЗА УКРАСУВАЊЕ : без Напор создадете прекрасни букви, панделки, граници, цвеќиња и други привлечни детали со нашиот голем асортиман на совети за украсување торта. Продадени поединечно. 1 ВРВ ЗА ЦЕВКИ по НАРАЧКА : Направете десерти и кекси да изгледаат посебно веднаш! Овој врв на цевки има дијаметар од 1,5 инчи за 1,75 инчи во висина. Секоја нарачка вклучува 1 врв на цевки.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата