• Со попуст
  • Неодамнешно
Bestonzon 4pcs чајник рачка рачка гроздобер паричник додатоци за шише со шише метална вода чаша керамички сад рачка чај сад рачка за замена на рачката за замена на рачкат?

Bestonzon 4pcs чајник рачка рачка гроздобер паричник додатоци за шише со шише метална вода чаша керамички сад рачка чај сад рачка за замена

 
DEN 1576.00

Количината на стоката
Това е достапна

Додатоци за садови за супа : Усвојување со високо-одделение железо материјал, не е лесен за деформирање, издржлив за време на услугата Замена на рачката на чантата : Рачката на железо чајник е компактен големина и лесна за инсталирање, што е одличен избор за вас. Замена на затегнување на чајник : Керамички тенџере затегнати за замена на рачката Едноставно моделирање, замена на рачката на чајникот е совршен додаток што одговара на вашите прибор за готвење и домот. Рачно изработена рачка : Едноставна, но практична, железо чајничка рачка е одличен кујнски гаџет за да ви донесе многу погодно. Рачка за замена на котел : Рачката на железо чајник е лесна за отстранување и инсталирање, поудобно за употреба. Додатоци за садови за супа : Усвојување со високо-одделение железо материјал, не е лесен за деформирање, издржлив за време на услугата. Замена на рачката на чантата : Рачката на железо чајник е компактен големина и лесна за инсталирање, што е одличен избор за вас. Замена на затегнување на чајник : Керамички тенџере затегнати за замена на рачката Едноставно моделирање, замена на рачката на чајникот е совршен додаток што одговара на вашите прибор за готвење и домот. Рачно изработена рачка : Едноставна, но практична, железо чајничка рачка е одличен кујнски гаџет за да ви донесе многу погодно. Рачка за замена на котел : Рачката на железо чајник е лесна за отстранување и инсталирање, поудобно за употреба. Список на пакети 4 X Карактеристики на рачката на чајната -Материјал : Ironелезна и велур кожа Кинеска чајничка рачка -Оваа рачка со чајници е додаток за котел, практичен и издржлив, кој може да послужи со временска рачка за абење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата