• Со попуст
  • Неодамнешно
Кутија за складирање на кујна Qucyu, креативно складирање, запечатена складирање тестенини кујна виси за складирање на тестенини, тркалезна тестенини за складирање ?

Кутија за складирање на кујна Qucyu, креативно складирање, запечатена складирање тестенини кујна виси за складирање на тестенини,

 
DEN 1100.80

Количината на стоката
Това е достапна

Мултифункционална тегла за тестенини : Лесен за чистење, лесен за земање, транспарентно и видливо, по избор на сина и розова боја, големина : 8,5 * 7 Префериран PP материјал : удобен за раката, транспарентен дизајн на заптивка, за складирање на тестенини, макарони, тестенини и други долги ленти од тестенини. Мерење на дизајнот : Врвот на лизгачкиот слајд, совладајте ја мерката, намалете го отпадот, олеснете го готвењето. Транспарентно шише : Лесно е да се види содржината на шишето, додадете и земете во секое време, земете и ставете го како што сакате ;. Дизајн на капакот на капакот : Лесно е да се отвори капакот, тркалезниот и нежен, не ги повредувајте двете раце, дното се крева, анти-лизгање и анти-абела, транспарентна и видлива, лесна за земање. Мултифункционална тегла за тестенини : Лесен за чистење, лесен за земање, транспарентно и видливо, по избор на сина и розова боја, големина : 8,5 * 7. Префериран PP материјал : удобен за раката, транспарентен дизајн на заптивка, за складирање на тестенини, макарони, тестенини и други долги ленти од тестенини. Мерење на дизајнот : Врвот на лизгачкиот слајд, совладајте ја мерката, намалете го отпадот, олеснете го готвењето.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата