• Со попуст
  • Неодамнешно
XJXJ Одвојување 6 -ГОДИНИ ДЕЛОВНИ СВЕТСКИ КОНДЕНДЕРИ ЗА СЛЕДНИЦИ

XJXJ Одвојување 6 -ГОДИНИ ДЕЛОВНИ СВЕТСКИ КОНДЕНДЕРИ ЗА СЛЕДНИЦИ

 
DEN 321.60

Количината на стоката
Това е достапна

6 -тешки зачини за зачини, вградениот зачинет простор може да биде одвоен за лесно чистење Може да се користи за да содржи сол, бибер, шеќер и други зачини, закуски, брашно, суви производи, овошје, итн. Користејќи материјали од не'рѓосувачки челик, заштита на животната средина, не е лесна за деформација. Мазна површина, отпорност на киселина и алкали, отпорност на корозија, не е лесен за оксидизирање и 'рѓа. Со лажици и капаче, силна практичност, погодна за семејни кујни и ресторани. 6 -тешки зачини за зачини, вградениот зачинет простор може да биде одвоен за лесно чистење. Може да се користи за да содржи сол, бибер, шеќер и други зачини, закуски, брашно, суви производи, овошје, итн. Користејќи материјали од не'рѓосувачки челик, заштита на животната средина, не е лесна за деформација. Мазна површина, отпорност на киселина и алкали, отпорност на корозија, не е лесен за оксидизирање и 'рѓа. Со лажици и капаче, силна практичност, погодна за семејни кујни и ресторани. „За производите, корисниците велат дека добро е добро, нема да ги омаловажуваат своите врсници за да се подобрат Shell Vesthis не е наш начин на деловно работење, ве молиме погледнете ги сликите и воведувањето на вистинските производи и воведувањето = Сигурен“ Спецификација : Состојба : 100% бренд Newуитим Тип : Зачинет Box Material : Не'рѓосувачки челик скок : Silver Capacity : Околу 630 ml по решетка : приближно.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Seasoning Box
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Capacity:
About 630ml Per Grid
Weight:
Approx. 1818g / 64.1oz
Product Size:
Small Compartment:
Approx. 135x107x56mm / 5.3x4.2x2.2in
Box:
Approx. 343x299x68mm / 13.5x11.8x2.7in
Package List:
6 x Seasoning Jar:
1 x Box:
1 x Cover:
6 x Spoon:
Note:
1.Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
For any problems with the received products, please contact us in time, we will solve them as soon as possible and deal with them well. If you cannot be satisfied, we can make a return or exchange! Thanks for your support. :

Слични производи во категоријата