• Со попуст
  • Неодамнешно
Пангухуху88 25 парчиња мини Холандски Производител На Палачинки, 950w Електрична Машина За Нелепливи Мафини, Машина За Производство На Палачинки Poffertje Dorayaki За Пекарни?

Пангухуху88 25 парчиња мини Холандски Производител На Палачинки, 950w Електрична Машина За Нелепливи Мафини, Машина За Производство

 
DEN 2399.84

Количината на стоката
Това е достапна

25 Тркалезни Дупки : оваа мала палачинка може да направи 25 мали палачинки во исто време, што може да се заврши за 5 минути Можете да уживате во многу вкусни палачинки без да чекате премногу долго. Контрола на температурата : Температурата и времето може да се постават според степенот на печење и вкус. Многу е погоден за правење мафини, вахфу колачи, палачинки итн. Ова е практичен кујнски апарат. Лесен за Употреба : машината за мафини е опремена со електронска контролна табла за прецизно контролирање на температурата и времето. Електронски гонг печени пекарница поддршка меморија функција. Изработен е од нерѓосувачки челик за храна. Тој е цврст и издржлив, отпорен на високи температури и не е лесен за ' рѓа. Нелеплив Диск : многу е лесно да се исчисти без леплива табла за обложување. Кога ќе ја извадите храната, тие нема да ја оштетат површината на храната, туку ќе го задржат совршениот изглед. Нема потреба да додавате гориво за време на готвењето, што може да го намали внесот на маснотии и да го одржува здравјето. Лесно За Чистење : Само избришете го со влажна крпа за повторно користење на холандската машина за палачинки.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата