• Со попуст
  • Неодамнешно
Кутија за складирање на кујна Абагал, креативно складирање тегла запечатени тестенини за складирање кујна за складирање на тестенини за складирање на тестенини с?

Кутија за складирање на кујна Абагал, креативно складирање тегла запечатени тестенини за складирање кујна за складирање на тестенини

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Мултифункционална тегла тегла, лесна за чистење, лесен за земање, транспарентни и видливи, сини и розови две бои по избор, големина : 8,5*7 Префериран PP материјал, удобен за допир, транспарентен дизајн на запечатување, кој се користи за складирање на тестенини, тестенини, висечки тестенини и други долги тестенини. Мерениот дизајн на устата и капакот на лизгање на влечење на врвот го олеснуваат готвењето со мастеринг пропорција, намалување на отпадот. Транспарентно тело на шише, лесно може да се види содржината на шишето, додадете во секое време, однесете и ставете го. Дизајн на капакот на капакот, лесен за отворање на капакот, круг и нежен, не ги повредувајте рацете, дното се крева, анти-лизгање и анти-пила, транспарентно и видливо, лесен за земање. Боја : Пинк, Сина категорија на производи : Слој на кутии со кутии : 1 Без разлика дали е за еднократна употреба : Нема материјал : ПП Облик : Тркалезна микробранова печка : Неупотреблив капацитет : 1-2 L.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата