• Со попуст
  • Неодамнешно
XJJZS 12 парчиња/Продажба на бисер со грозје од салфетка метална салфетка копче за крпа за салфетка табела за десктоп декорација на десктоп

XJJZS 12 парчиња/Продажба на бисер со грозје од салфетка метална салфетка копче за крпа за салфетка табела за десктоп декорација

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Овие држачи за прстени од салфетка се изработени од издржливи Декорирајте ја масата и подобрете ги букетите и центрите повеќе брилијантно. Овие прекрасни прстени со салфетка се одлични за употреба за свадби или само секој ден јадење!. Широко се применува во свадбени центри, декорација на маса. Најдобар избор за декорација на вечера во други формални и неформални прилики. Опишете : Овие држачи за прстени од салфетка се изработени од издржливи. Decorate table and enhance bouquets and centerpieces more brilliantly.These beautiful napkin rings are great to use for weddings OR just every day dining!Widely applied in wedding centerpieces, table decoration.The best choice for dinner decoration on other formal and informal occasions.Specification : Тип : Материјал за прстен од салфетка : Метал Пакет вклучува : 12* прстени од салфетка (други демо производи што не се вклучени) Белешка : Снимање на светлина и различни дисплеи може да предизвикаат бојата на предметот на сликата малку поразлична од вистинската работа. Грешката дозволена за мерење е +/- 1-3cm.


Клучни карактеристики

Type:
Napkin Ring
Material:
Metal
Package includes:
12* napkin rings (other demo products not included)
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :

Слични производи во категоријата