• Со попуст
  • Неодамнешно
Организатор на полица за зачини за кабинет или countertop, 3 нивоа зачини за зачини за оставата, чајната кујна, мирудии, лименки, БПА бесплатна пластична зачинска чекори ?

Организатор на полица за зачини за кабинет или countertop, 3 нивоа зачини за зачини за оставата, чајната кујна, мирудии, лименки, БПА бесплатна

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Исклучителен квалитет БПА бесплатна полица за зачини - Изработено од висококвалитетно комерцијално одделение БПА бесплатно трајно долготрајно пластично зачинско полица одлично за лесно гледање на вашиот магацин за зачини Идеално за организирање на чајната кујна, мидиници и лименки - 3 нивоа за зачини за зачини е дизајниран за складирање на шишиња за зачини и билка и одлични за организирање на остатоци, мирудии, лименки и колони. Мултифункционална решетка со 3 нивоа со фиока - оваа мултифункционална полица за зачини за зачини обезбедува многу простор и помага да се организираат не само зачини, туку и козметика, шишиња, парфеми, витамини, производи за нега на кожата, па дури и канцелариски материјали. Лесно за чистење на употреба на ограничувања- Можете да ја користите оваа безбедна решетка за зачини за миење садови и во кујна и во бања. Совршено е за внатрешните кујнски ормани, countertops и каде и да е потребно. Бесплатно набавка на ризик : За долги и комплицирани процеси на испорака, доколку производите што ги добивте се скршени, ве молиме контактирајте со нас ASAP. Ние гарантираме да ви понудиме замена. Организаторот за зачини со зачини од 3 е дизајниран и произведен со цел да ги одржува вашите зачини тегли организирани во кабинетот или на шанкот. Слоевиран дизајн ви овозможува многу простор и можете да го гледате и одберете вистинскиот зачин или оставата, чајната кујна секој пат.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата