• Со попуст
  • Неодамнешно
Смешно мојата мачка и јас зборувам срање за вас кригла за подароци за кафе и чај, подароци за габа за дама на lубител на мачки.

Смешно мојата мачка и јас зборувам срање за вас кригла за подароци за кафе и чај, подароци за габа за дама на lубител на мачки.

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Совршена идеја за подароци : Тешко е понекогаш да се појави уникатна сегашност Не можете да тргнете наопаку со невообичаена, не се продава во продавници за кафе, што му кажува на светот за лицето што пие од тоа. Премиум целосен отпечаток на сублимација во боја се појавува од двете страни на оваа бела керамичка кригла од 15 унци. Тие се направени од керамика со највисоко одделение, а нашите дизајни се отпечатени и сублимирани во САД. Оваа кригла со бело керамичко кафе од 15 унци има голема, лесна за зафаќање на C-рачка и е и микробранова и машина за миење садови. GRAB A MY CAT AND I CUP for your next birthday present for him or her, as a last-minute Christmas stocking stuffer, holiday office party gift, white elephant gag gift exchange, Father's or Mother's Day memento, graduation or appreciation day hallmark moment, или кое било време од годината или сезона за да славиме некој посебен. Имајте „Meowy“ утринско кафе или вечер чај во оваа кригла со loversубители на мачки! Ако уживате да поминувате време со вашиот писе повеќе од сите, оваа чаша е задолжителна!. Зошто да не го дадеме најдоброто? Најдобрите подароци се и лични и функционални, и затоа оваа прекрасна, оригинална кригла е фантастичен избор за скоро секоја пригода.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата