• Со попуст
  • Неодамнешно
Генерички Тоалет За Обука За Миленичиња Со Послужавник Мало Кученце Кученце Тоалет Тоалет За Обука За Миленичиња Тоалет За Повеќекратна Употреба Со Колона Произв?

Генерички Тоалет За Обука За Миленичиња Со Послужавник Мало Кученце Кученце Тоалет Тоалет За Обука За Миленичиња Тоалет За Повеќекратна

 
DEN 1577.60

Количината на стоката
Това е достапна

ВНАТРЕШНА И НАДВОРЕШНА УПОТРЕБА : Совршена големина за вашата бања, игралиште за кучиња, дури и употребата на Отворено ги вклучува вашиот трем, двор и палуба КАРАКТЕРИСТИКА : висококвалитетен тип на клип и дизајнирана водоотпорна површина. Мазни рабови со гума прикачена За Анти Слајд на подот. ЛЕСНО СКЛОПУВАЊЕ : Тоалет за Обука На Кучиња Во Затворен простор, Лесно И Едноставно Поставување, Не е потребно склопување. КОНВИНЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ : Решетката Што Може Да се Отстрани го олеснува чистењето. Лесен и Брз систем за одводнување помага да се одржат шепите чисти и суви. ДИЗАЈН НА КОЛОНА : Тоалет За Нокшир За Кучиња што одговара на навиките на кучињата.Со послужавник за тенџере, оставете ги вашите миленици да формираат добро живеалиште на одредени локации за да го одржат целото семејство среќно. ВНАТРЕШНА И НАДВОРЕШНА УПОТРЕБА : Совршена големина за вашата бања, игралиште за кучиња, дури и употребата на Отворено ги вклучува вашиот трем, двор и палуба. КАРАКТЕРИСТИКА : висококвалитетен тип на клип и дизајнирана водоотпорна површина. Мазни рабови со гума прикачена За Анти Слајд на подот. ЛЕСНО СКЛОПУВАЊЕ : Тоалет за Обука На Кучиња Во Затворен простор, Лесно И Едноставно Поставување, Не е потребно склопување. КОНВИНЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ : Решетката Што Може Да се Отстрани го олеснува чистењето. Лесен и Брз систем за одводнување помага да се одржат шепите чисти и суви. ДИЗАЈН НА КОЛОНА : Тоалет За Нокшир За Кучиња што одговара на навиките на кучињата.Со послужавник за тенџере, оставете ги вашите миленици да формираат добро живеалиште на одредени локации за да го одржат целото семејство среќно. Опис : - КОНВИНЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ : Решетката Што Може Да се Отстрани го олеснува чистењето.


Клучни карактеристики

- Material:
HDPE
Size Chart:
45.7cmx36.7cm/17.99inchx14.45inchx2.17inch:
Package Includes:
1 Dog Toilet:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Слични производи во категоријата