• Со попуст
  • Неодамнешно
Интелигентен Инкубатор За Кученца Транспарентна Одгледувачница За Кученца Новороденче Залихи За Снабдување Со Кутии За Миленичиња Лабораториски Грејач Кученце ?

Интелигентен Инкубатор За Кученца Транспарентна Одгледувачница За Кученца Новороденче Залихи За Снабдување Со Кутии За Миленичиња

 
DEN 1455.84

Количината на стоката
Това е достапна

КАФЕЗ ЗА МИЛЕНИЧИЊА : Опремен Со Две Грејни Светилки 50w, Кои Можат Брзо Да се Загреат Кога Светилката е Вклучена (Целосно Зрачење на Светлината во Кутијата За Греење), За Да Им Помогне На Кученцата Миленичиња Да Ја Сварат Храната и Да Ја Зајакнат Апсорпцијата и Растот На Калциумот За Да Се Загреат Може Да Се Користи И Како Инкубатор За Новородени Кученца, Мачиња, Лисици, Зајаци, Визони И Други Младенчиња Што Цицаат. Подобрете Ја Стапката На Раст И Стапката На Преживување На Новородените Миленичиња. КОНТРОЛЕР НА ЧЕТВРТА БРЗИНА : Температура На Прва Брзина 96 ° F, Температура На Втора Брзина 108 ° F, Температура На Трета Брзина 130 ° F, Температура На Четврта Брзина 135 ° F Кученцата Миленичиња Во Различни Сезони и Во Различни Фази На Раст се Инкубираат и Загреваат. Со Тајмер 2h/4h/8h, Погодно е За Дневна Контрола на Времето на Греење. Како Што Е Времето За Греење Во Зимска Ноќ. КУЧЕ КУТИЈА СТРУКТУРА : 24. Вратите Наоколу Може Да Се Отворат, Што Е Погодно За Инсталација И Поставување Во Различни Позиции. На Предната Страна Се Инсталирани Термометар И Хигрометар За Откривање На Околината Во Гнездото. Постојат Интерфејси За Атомизација од 21 см На Десната Страна и 4 Отвори со Приклучоци На Горната и Левата Страна (Вклучени за Време На Атомизацијата).


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата