• Со попуст
  • Неодамнешно
Морези Платно Играчка За Миленичиња И Корпа За Складирање Додатоци, Организатор На Корпи За Гради-Совршен За Организирање Играчки За Миленичиња, Ќебиња, Каишки и Х?

Морези Платно Играчка За Миленичиња И Корпа За Складирање Додатоци, Организатор На Корпи За Гради-Совршен За Организирање Играчки За Миленичиња,

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

1 : Кошница За Складирање Платно-Совршена За Организација За домашни миленици во најдобар случај! Совршен за држење суви задоволства за кучиња, каишки, јаки, играчки, ќебиња, облека, материјали за чешлање и многу повеќе 2 : ПЛАТНО ЗА СКЛАДИРАЊЕ ИГРАЧКИ ЗА МИЛЕНИЧИЊА ГОЛЕМИНА НА КОРПА : 15 "Lx10" Wx8 " H (37cm L x 26cm W x 21cm H) - Пространа и одржувајќи ја вашата дневна област чиста и без неред. 3 : ЕКОЛОШКИ КАНТИ за СКЛАДИРАЊЕ : Направени од платно, лесни со рачки го олеснуваат транспортот или движењето кога е потребно. Водоотпорен внатре за складирање играчки за капење, 2 Тешки камиони хес можат многу добро да ја држат формата и лесно да се исчистат. 4 : Стилски и Функционален-Убав материјал за бура со две рачки, симпатичен и го одржува податлив нередот за играчки на кучето и мачката, лесен за да ги извадите сите играчки. 5 : ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ : може да користи исцедена влажна крпа за да ја избрише површината на корпата. Тоа е рачно перење. 1 : Кошница За Складирање Платно-Совршена За Организација За домашни миленици во најдобар случај! Совршен за држење суви задоволства за кучиња, каишки, јаки, играчки, ќебиња, облека, материјали за чешлање и многу повеќе. 2 : ПЛАТНО ЗА СКЛАДИРАЊЕ ИГРАЧКИ ЗА МИЛЕНИЧИЊА ГОЛЕМИНА НА КОРПА : 15 "Lx10" Wx8 " H (37cm L x 26cm W x 21cm H) - Пространа и одржувајќи ја вашата дневна област чиста и без неред. 3 : ЕКОЛОШКИ КАНТИ за СКЛАДИРАЊЕ : Направени од платно, лесни со рачки го олеснуваат транспортот или движењето кога е потребно. Водоотпорен внатре за складирање играчки за капење, 2 Тешки камиони хес можат многу добро да ја држат формата и лесно да се исчистат. 4 : Стилски и Функционален-Убав материјал за бура со две рачки, симпатичен и го одржува податлив нередот за играчки на кучето и мачката, лесен за да ги извадите сите играчки. 5 : ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ : може да користи исцедена влажна крпа за да ја избрише површината на корпата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата