• Со попуст
  • Неодамнешно
Хпетф Кученце Џвакајте Играчки За Никнување На Забите 2-6 Месеци Кученца Мали Раси 3 Спакувајте Чисти Заби Гумени Забни Играчки За Џвакање За Мали Кучиња-До 25 килогр?

Хпетф Кученце Џвакајте Играчки За Никнување На Забите 2-6 Месеци Кученца Мали Раси 3 Спакувајте Чисти Заби Гумени Забни Играчки За Џвакање

 
DEN 111.84

Количината на стоката
Това е достапна

●Играчки За кученца ● играчки за заби за Кученца под 25 ФУНТИ-можете да добиете 3 Парчиња љубовни прстени за џвакање кучињаДебелината на играчката за џвакање кучиња е само 0,51 инчи. Погоден за кученца и помал за заби и чистење на забите, во несвесно игра помага да се подобри здравјето на забите и животот на непцата, што го прави совршена играчка за сопствениците да го подарат своето куче. Quog Ring Play} прстен за џвакање на кучиња има розова, небесно сина светло жолта 3 бои. Изработени од безбедна нетоксична гума и ткаенина, уникатната форма на дизајнот ги прави играчките целото тело е меко, кученцата со џвакање можат да масираат непца длабоко чисти заби, намалувајќи го таложењето на забен камен и растот на плаките. Чувајте го оралното здравје без лош здив. ①Играчки за Фрлање кучиња 0,51 во играчки за фрлање дебелина им овозможува на помалите кучиња да играат.Дизајнот на памучно јаже им овозможува на кученцата да растат здрави и среќни во потера.Ова е направено од ТПР гума со елабориран дизајн што не се гуши за да се осигура дека вашето кученце џвака без сопственикот да се грижи за безбедноста, не само како играчка за чистење, туку и како игра за фрлање и преземање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата