• Со попуст
  • Неодамнешно
среќа запознајте Популарни Играчки За Кучиња катници за Џвакање миленичиња Чистење На Заби Гума Отпорна на залак Најлонска Коска Играчки за миленичиња 2 парчиња П?

среќа запознајте Популарни Играчки За Кучиња катници за Џвакање миленичиња Чистење На Заби Гума Отпорна на залак Најлонска Коска

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Отпорен на абење и отпорен на залак, погоден за големи кучиња за џвакање коски, издржлив Мелење и чистење на забите, чистење и грижа за усната шуплина и грижа за физичкото и менталното здравје на кучињата. Лесно за чистење, можете директно да ја исчистите мазната површина со вода, што е многу лесно да се исчисти. Додавањето храна за мирис и размачкување паста како путер од кикирики на жлебовите на површината на играчката може да го одржува кучето во контакт долго време. Донесете добро искуство за играње на домашните миленици и направете ги сопствениците да се чувствуваат поудобно. Отпорен на абење и отпорен на залак, погоден за големи кучиња за џвакање коски, издржлив. Мелење и чистење на забите, чистење и грижа за усната шуплина и грижа за физичкото и менталното здравје на кучињата. Лесно за чистење, можете директно да ја исчистите мазната површина со вода, што е многу лесно да се исчисти. Додавањето храна за мирис и размачкување паста како путер од кикирики на жлебовите на површината на играчката може да го одржува кучето во контакт долго време.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата