• Со попуст
  • Неодамнешно
CNNRug миленичиња кревети Миленичиња Патување Торба, Надвор Пренослив Ранец Мачка Дише Мрежа Прилагодливи Исполнет Рамо Пред Торба Погоден За Велосипедизам Пешачењ?

CNNRug миленичиња кревети Миленичиња Патување Торба, Надвор Пренослив Ранец Мачка Дише Мрежа Прилагодливи Исполнет Рамо Пред Торба

 
DEN 452.80

Количината на стоката
Това е достапна

ПРИЛАГОДЛИВ ВРАТ : прилагодлив дизајн на вратот, удобен врат, мазен патент силен патент, повлечете мазен и не заглавен ВГРАДЕНА БЕЗБЕДНОСНА ТОКА : Може да се поврзе со јаката или ременот за градите за да се спречи стравот на миленичињата кога ќе излезат. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ СТРАНИЧНИ ЏЕБОВИ : мултифункционални странични џебови за складирање вода за домашни миленици, закуски и други материјали. УДОБНО ДИШЕ : проширен ремен за рамо проширен ремен за рамо, удобен и дише, без рамо. ГАРАНЦИЈА : ве молиме испратете ни е-пошта и ние ќе ви обезбедиме задоволително решение во рок од 24 часа. Вовед Во производот Име На производ : пренослив ранец за гради за Миленичиња материјал на производот : сендвич што дише + висококвалитетна кожа + Категорија на производи од полиестерски влакна : боја На Производ за Домашни Миленици : жолта, црвена, зелена големина на производот : С (35*30*14 СМ), Л (40*35*17 СМ)опис на производот погоден за излегување, погоден за шопинг погоден за запирање на мали миленичиња и гоиако Не Сте Ја Добиле Вашата Нарачка во Рок од 30 дена, ве молиме контактирајте ја нашата услуга за клиенти.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата