• Со попуст
  • Неодамнешно
ЕЗДОГ 3-Странична Четка за заби &засилувач; Природен Комплет За Паста За Заби За Мали Раси На Кучиња | Паста За Заби За Кучиња Во Вкус На Ванила | Кучињата Го Сакаат Вк?

ЕЗДОГ 3-Странична Четка за заби &засилувач; Природен Комплет За Паста За Заби За Мали Раси На Кучиња | Паста За Заби За Кучиња

 
DEN 1331.20

Количината на стоката
Това е достапна

ГИ ЧИСТИ ЗАБИТЕ И ГО ОСВЕЖУВА ЗДИВОТ-четка За Заби За Кучиња, со три флексибилни и независни глави за четки за заби, ги чисти сите страни на забите и непцата на вашето куче со еден удар Bestономски ДИЗАЈН - Најдобрата стоматолошка нега за кучиња има ergономски дизајн, што го прави лесен за употреба, дури и кога вашето домашно милениче се движи наоколу. Вклучува и средство за чистење јазик на дното на рачката. ЛЕСНО и ЕФИКАСНО - Одржувајте го вашето домашно милениче здраво со четкање на заболување на непцата, лош здив на кучето и инфекции на устата со оваа лесна за употреба четка за заби за кучиња. ЗА СИТЕ КУЧИЊА СО МАЛА И СРЕДНА ГОЛЕМИНА - Четката ЗА Заби ЗА Кучиња ЕЗ е идеална за сите кучиња под 60 килограми; користете за кучиња од мала раса и средна раса. БЕЗБЕДНА МАШИНА за МИЕЊЕ САДОВИ - Четката за заби за кучиња може да се исчисти во машина за миење садови за лесно чистење на четката за заби за кучиња.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата