• Со попуст
  • Неодамнешно
Играчка за кучиња Дого Дого и морков - играчки за загатки за кучиња ментална стимулација, играчки за збогатување на кучиња, душек душек за кучиња, интерактивни игра?

Играчка за кучиња Дого Дого и морков - играчки за загатки за кучиња ментална стимулација, играчки за збогатување на кучиња, душек душек

 
DEN 308.80

Количината на стоката
Това е достапна

Оригиналната играчка за кучиња зајаци и морков - создадена во САД од експерти за играчки за збогатување на кучиња како крајни играчки за загатки за кучиња, овие слатки играчки за кучиња или играчки за кученца можат да се користат како душек за кучиња (познат како душек душек за кучиња) Овие уникатни играчки за кучиња за здодевност и стимулативна помош за ментално да го предизвикаат вашето куче, што ги прави идеални загатки за средни кучиња или мали играчки за кучиња. Ставете храна или третмани во дупките - едноставно ставете храна или третираат во дупките и ставете ја секоја играчка за зајаче и морков кучиња назад во дупките. Овие интерактивни играчки за кучиња за мали кучиња и средни кучиња ќе обезбедат забава со часови додека сте надвор од куќата. Совршено големини загатки за кучиња за средни кучиња и мали кучиња - Должина : 15,5in, ширина : 9,5in, висина : 2in, тежина : 1lb. Нашиот душек за шмркање на кучиња е дизајниран со 30% пошироки и поплитки дупки, овозможувајќи поширок спектар на раси на кучиња успешно да го користат својот лов на инстинкт и нос за да ја добијат храната или да третираат во дупките. Највисок квалитет на играчки за загатки за кучиња - овие меки играчки за кучиња за мали кучиња и средни кучиња се вклопуваат во секоја од 8 -те дупки. Идеални играчки со средни кучиња или мали играчки за кученца за здодевност и стимулирање. Не содржи никакви небезбедни пластични парчиња или штетни хемикалии. Ние користиме само највисок квалитет на органски памук, кадифен, супер еластичен материјал за сунѓер и дното што не се лизга. Мисијата на Мудри Дого е да развие внимателни игри со кучиња за здодевност, удобности на кучиња и други неверојатни работи за кучиња! Забележете : 1) Внатрешната подлога е отстранлива и машината што се мие. 2) Поради вакуумска компресија за време на превозот, почекајте 6-12 часа за да се опоравите откако ќе добиете производ за да ја вратите во првобитната форма.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата