• Со попуст
  • Неодамнешно
Контејнер за Складирање Храна за Кучиња Qiveno 20lb, Резервоар За Складирање На Диспензерот За Сува Храна, Корпа За Храна За Кучиња Со Капак За Заклучување, Мерна Чаша, Л?

Контејнер за Складирање Храна за Кучиња Qiveno 20lb, Резервоар За Складирање На Диспензерот За Сува Храна, Корпа За Храна За Кучиња

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

- Силно запечатување - Голем капацитет. - Лесен и лесен за употреба. - Применливо за : ориз, храна За Домашни Миленици, сарафани, складирање играчки. Материјал : пластика. Голема Големина : 23,5 х 35 х 30см (9,25 х 13,78 х 13,78 инчи). Капацитет : 10кг/22лб жито (голем). Премиум Материјал : контејнерите за складирање храна За Домашни Миленици се изработени од Пластичен материјал за храна, цврст и издржлив, еколошки. Двојно Запечатување : дизајн на силиконски запечатувачки прстен, 6 надворешни копчиња, секоја страна може цврсто да се свитка, сад за ориз со капак за заклучување, ефикасно да се одржува сув. Хуманизиран Дизајн : дното е опремено со тркала, кои можат да се влечат кога е премногу тешко. Покрај тоа, на предната страна има дизајн на рачка за полесно движење. Точно Мерење : на страната на садот за храна има дисплеј со вага за прецизно мерење на внатрешниот волумен, а се дава и мерна чаша за да се направи количината на секој оброк понаучна. Чувајте Разни Зрна : Голем капацитет, може да складира ориз, брашно, грав, житни култури, други суви зрна или храна за домашни миленици.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата