• Со попуст
  • Неодамнешно
Отстранливи Челични Сечила За Сечење Кучиња За Миленичиња, Големина-7ФЦ, Компатибилни Со Должина На Сечење Андис 1/8, Компатибилни Со Остер А5, Машини За Сечење Сериј?

Отстранливи Челични Сечила За Сечење Кучиња За Миленичиња, Големина-7ФЦ, Компатибилни Со Должина На Сечење Андис 1/8, Компатибилни Со

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

7ФЦ Средно Груб 3,2 мм ( 1/8") должина на сечење. Новите сечила со високи перформанси се сечат 2,5 пати побрзо од Другите Сериски Сечила. Сечилата ОД 7 FC лесно се откачуваат и се префрлаат помеѓу големини на сечилата, проверете дали машината за сечење е вклучена при прицврстување на сечилата, за да се обезбедат висококвалитетни перформанси и долг век на траење. Овие сечила имаат хромирана завршница за супериорна заштита од ' рѓа и корозија што го продолжува животниот век на сечилото; дизајниран за непречено сечење и лисјата покажуваат квалитетна завршница. Ffc Сечилото (должина На Сечење 3,2 mm/ 1/8"). Flur_ ®компатибилен Со Моделот Q : Компатибилен Со Andis ultraedge/ceramicedge серија,за andis модел одвојува сечилото клиперс : AG, AGC, AGRC, AGCL, AGR Плус, AGRV, DBLC, MBG, SMC, Верса и повеќето Остер а-проценти и повеќето одвојува-тип клиперс И Wall Km Серија. Qlead 440c нерѓосувачки челик, остар Нож и силна цврстина, водата нема да ' рѓосува. Тој е поотпорен на топлина од традиционалниот процес на јаглероден челик и има помал шум кога се користи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата