• Со попуст
  • Неодамнешно
TENDYCOCO Чивава Играчки Божиќ Писклив Џвакање Миленичиња Играчки Сет Кутре Џвакање Играчки Куче Фрли Играчки Кадифен Играчки За Кутре Мали Средни Кучиња Темно Сива С?

TENDYCOCO Чивава Играчки Божиќ Писклив Џвакање Миленичиња Играчки Сет Кутре Џвакање Играчки Куче Фрли Играчки Кадифен Играчки За Кутре

 
DEN 147.04

Количината на стоката
Това е достапна

Ќе произведе звук кога вашето куче ќе го џвака, играчката за џвакање кучиња е дизајнирана да биде безбедна за непцата на вашите кучиња Лесната играчка за џвакање за џвакање кучиња може да помогне во чистење на забите на кучињата, подобрување на здравјето на забите и вокалната функција. Тоа може да биде играчка за џвакање кучиња, исто така може да биде играчка за чистење заби. Прекрасна играчка за џвакање кучиња за подароци за вашето слатко куче што може да се користи за игри во затворени простории и на отворено или обука за подобро зајакнување на односите. Плишаните играчки се омилената играчка за џвакање кучиња на кучињата. Сакаат да играат и кинат, можат одлично да се забавуваат од тоа. Ќе произведе звук кога вашето куче ќе го џвака, играчката за џвакање кучиња е дизајнирана да биде безбедна за непцата на вашите кучиња. Лесната играчка за џвакање за џвакање кучиња може да помогне во чистење на забите на кучињата, подобрување на здравјето на забите и вокалната функција. Тоа може да биде играчка за џвакање кучиња, исто така може да биде играчка за чистење заби.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата