• Со попуст
  • Неодамнешно
Избрани Играчки За Кученца, Играчки За Џвакање Кученца За Заби, Играчки За Кучиња За Мали Кучиња, интерактивни Слатки Играчки За Џвакање Мали Кучиња со 8 пакувања, П?

Избрани Играчки За Кученца, Играчки За Џвакање Кученца За Заби, Играчки За Кучиња За Мали Кучиња, интерактивни Слатки Играчки За Џвакање

 
DEN 191.84

Количината на стоката
Това е достапна

Ценети Играчки За Кученца За Заби Од Мала Раса : дали барате ценети играчки за мали кучиња за да спречите вашето кученце да џвака мебел, чевли, да ја намали досадата, осаменоста и да ослободи енергија додека никнува заби? Нашите играчки за џвакање кученца за никнување на забите задоволуваат различни потреби од секојдневниот живот на кученцето Различни играчки за кученца го одржуваат вашето домашно милениче зафатено и среќно, ја одржуваат вашата куќа уредна. Смешни Пискливи Играчки За Мали Кучиња : Смешни пискливи кучешки топки и полнети пискливи играчки (стек, бонбони, модар патлиџан)се со вградени чкрипечи и лесни за кученце и мали кучиња да испуштаат звук, да го привлечат интересот на кучето и да го задоволат ловечкиот инстинкт на кучето. Исто така, може да го натера вашето кученце да ужива во фрлањето наоколу за да го забавува. Безбедни И Слатки Играчки За Џвакање Мали Кучиња : Овие играчки за џвакање за мали кучиња се направени од гума, памук и премиум кадифен. Издржлив, нетоксичен, отпорен на залак, безбеден и перат. Слатки играчки за кученца малите кучиња помагаат при природниот нагон за џвакање додека помагаат да се смират непцата и да се исчистат забите на вашето кученце, помагајќи му на кученцето да го одржува здравјето на забите. Интерактивни Играчки За Кучиња За Кученца Внатрешни И Надворешни : малиот пакет играчки е совршен за вас и вашиот пријател со крзно да играте игри како што се влечење војна, фрлање и преземање игри и внатрешни и надворешни. Промовирајте односи додека комуницирате со вашето кученце.Овие смешни играчки за кучиња се добра колекција на интерактивни играчки за мали кучиња или кученца што никнуваат заби. Одличен Подарок за Вашето Прекрасно Кученце : Кучињата се наши лојални пријатели на кои им е потребна грижа и љубов. Нашиот комплет играчки за миленичиња ќе биде вашиот најдобар избор да го направите вашето куче попаметно, поздраво и да имате среќно детство! Вашето куче ќе ги сака овие мали играчки за кучиња. Доколку има некаков проблем со квалитетот, ве молиме контактирајте не на време и ние ќе ви обезбедиме бесплатна замена или враќање на средствата. Ценети Играчки За Кученца За Заби Од Мала Раса : дали барате ценети играчки за мали кучиња за да спречите вашето кученце да џвака мебел, чевли, да ја намали досадата, осаменоста и да ослободи енергија додека никнува заби? Нашите играчки за џвакање кученца за никнување на забите задоволуваат различни потреби од секојдневниот живот на кученцето. Различни играчки за кученца го одржуваат вашето домашно милениче зафатено и среќно, ја одржуваат вашата куќа уредна. Смешни Пискливи Играчки За Мали Кучиња : Смешни пискливи кучешки топки и полнети пискливи играчки (стек, бонбони, модар патлиџан)се со вградени чкрипечи и лесни за кученце и мали кучиња да испуштаат звук, да го привлечат интересот на кучето и да го задоволат ловечкиот инстинкт на кучето. Исто така, може да го натера вашето кученце да ужива во фрлањето наоколу за да го забавува.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата