• Со попуст
  • Неодамнешно
Алатки за печат за печат на фавомото 1 сет за плетење, алатки за зачувување на дрвени и почетници шишиња со алатки за алатки, јасни за изработка на комплет, се чувств?

Алатки за печат за печат на фавомото 1 сет за плетење, алатки за зачувување на дрвени и почетници шишиња со алатки за алатки, јасни за изработка

 
DEN 215.84

Количината на стоката
Това е достапна

Комплети за фелинг : Дрвените рачки ќе ви дадат удобен зафат и користење искуство Волна се зафаќа : Комплет за игла за игли погоден и за почетници и за професионални и професионални. Комплети за игла : Направено од материјал и безбеден за употреба. Алатка за игла за игла за DIY : Фелтинг на волна, пад на игла и друг занает. Игли за занаетчиски игли : Игли за игли Дрвени рачки ќе ви дадат удобен зафат и користење искуство. Комплети за фелинг : Дрвените рачки ќе ви дадат удобен зафат и користење искуство. Волна се зафаќа : Комплет за игла за игли погоден и за почетници и за професионални и професионални. Комплети за игла : Направено од материјал и безбеден за употреба. Алатка за игла за игла за DIY : Фелтинг на волна, пад на игла и друг занает. Игли за занаетчиски игли : Игли за игли Дрвени рачки ќе ви дадат удобен зафат и користење искуство. Пакетот вклучува 30 x игли 1 x дрвен печат 1 x карактеристики на шише DIY занаетчиски материјали - изработени од материјал и безбеден за употреба игли за игла. - Боја : како што е прикажано комплетите за пад на иглата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата