• Со попуст
  • Неодамнешно
Изолирана Торба За Шише Со Млеко, Патна Кригла За Хранење Доенчиња Млеко Топла Топлинска Кеса УСБ 3 Нивоа Контрола На Температурата Преносна Торба За Складирање Ел?

Изолирана Торба За Шише Со Млеко, Патна Кригла За Хранење Доенчиња Млеко Топла Топлинска Кеса УСБ 3 Нивоа Контрола На Температурата Преносна

 
DEN 204.48

Количината на стоката
Това е достапна

Пренослив Дизајн : УСБ-топла торба за млеко може да се носи наоколу и може да се користи без разлика дали сте дома или кога патувате USB Полнење : топла топлинска кеса За млеко може да се полни со преносливо напојување, приклучок за полнење и USB интерфејс на релаксирачкиот автомобил или просторија. Употреба : вреќата За греење Со Млечна вода може да се користи при патување со автомобил, што е многу погодно и безбедно за употреба, а вие сте во можност да пиете топло млеко или вода. 3 Нивоа Контрола На Температурата : топла кеса За Шише Со Млеко има 3 нивоа контрола на температурата, што може да се прилагоди според сезонската температура. Мултифункционална : Електронската кеса за мајчино млеко главно се користи за топло млеко или топла вода за одржување на температурата на течноста, корисно е да ја користите. USB Полнење : топла топлинска кеса За млеко може да се полни со преносливо напојување, приклучок за полнење и USB интерфејс на релаксирачкиот автомобил или просторија. Пренослив Дизајн : УСБ-топла торба за млеко може да се носи наоколу и може да се користи без разлика дали сте дома или кога патувате. 3 Нивоа Контрола На Температурата : топла кеса За Шише Со Млеко има 3 нивоа контрола на температурата, што може да се прилагоди според сезонската температура.


Клучни карактеристики

Item Type:
USB milk warm bag
Material:
PU leather
Temperature Range:
40℃, 50℃, 60℃.
Usage:
It is convenient, safe and easy to keep the milk bottle warm during car travel.
How to :

Слични производи во категоријата