• Со попуст
  • Неодамнешно
Кисангел 9 парчиња Чинија За Цицање Чинија Бази На Хотелски Чаши Чувајте Анти-Лизгање Кафе Деца Фиксирање За Силиконска Основа Домашен Цртан Филм Налепница Вшмуку?

Кисангел 9 парчиња Чинија За Цицање Чинија Бази На Хотелски Чаши Чувајте Анти-Лизгање Кафе Деца Фиксирање За Силиконска Основа Домашен Цртан Филм

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

БЕБЕ НЕЛИЗГАЧКИ САД матможе да се користи за повеќето детски чинии или чинии за вечера, удобни и практични ДЕТСКИ САД ОДРЕДУВАЊЕ РАМПАДобра флексибилност, отпорност на кинење, може да се користи многу пати. БЕБЕ ВШМУКУВАЊЕ САДОВИ БАЗАПогоден за дома, хотел, ресторан, кантина, итн. НАЛЕПНИЦА ЗА ФИКСИРАЊЕ САДОВИ за БЕБИЊАможе да се користи за повеќето детски чинии или чинии за вечера, удобни и практични. БЕБЕ ПЛОЧИ ВШМУКУВАЊЕ ЧАША БАЗАПогоден за повеќето детски чинии и чинии за вечера. БЕБЕ НЕЛИЗГАЧКИ САД матможе да се користи за повеќето детски чинии или чинии за вечера, удобни и практични. ДЕТСКИ САД ОДРЕДУВАЊЕ РАМПАДобра флексибилност, отпорност на кинење, може да се користи многу пати. БЕБЕ ВШМУКУВАЊЕ САДОВИ БАЗАПогоден за дома, хотел, ресторан, кантина, итн. НАЛЕПНИЦА ЗА ФИКСИРАЊЕ САДОВИ за БЕБИЊАможе да се користи за повеќето детски чинии или чинии за вечера, удобни и практични. БЕБЕ ПЛОЧИ ВШМУКУВАЊЕ ЧАША БАЗАПогоден за повеќето детски чинии и чинии за вечера. Пакетот Вклучува 3 х Чинија морон Карактеристики-Боја : Случаен Боја Цртан Филм Сад Морон. - Материјал : силиконски силиконски сад вшмукување мат. - Овој вид силиконски морон може силно да го апсорбира дното на садот или чинијата на бебето од тропање на морон за садови.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата