• Со попуст
  • Неодамнешно
Организатор за замрзнување За Вреќи За Складирање Мајчино Млеко, 30 Парчиња150/200мл Кеси За Замрзнување Мајчино Млеко Чување Храна За Бебиња Торба За Складирање Мајч?

Организатор за замрзнување За Вреќи За Складирање Мајчино Млеко, 30 Парчиња150/200мл Кеси За Замрзнување Мајчино Млеко Чување Храна

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

ГО ШТИТИ ВАШЕТО СКАПОЦЕНО МАЈЧИНО МЛЕКО : Организаторот За Замрзнување го штити вашето скапоцено мајчино млеко и не содржи бпа или фталати Совршено без разлика дали доите исклучиво, пумпате и доите, или мајка во движење!. ПРАКТИЧЕН ДИЗАЈН : нашите вреќи за складирање мајчино млеко совршено се вклопуваат во овој сад (Се Продаваат Одделно) за прв, прв систем за организација на мајчиното млеко. Користени на овој начин, кесите за складирање мајчино млеко се практични и сигурно ќе станат еден од вашите најважни работи за доење. Специјално го дизајниравме овој комплет за складирање на замрзнување на мајчиното млеко како систем" Прв Во, Прв Излез " за да се осигураме дека вашето најстаро млеко ќе се користи прво. Металниот послужавник за брзо замрзнување се наоѓа на врвот за да ги замрзне вреќите совршено рамно, а директно по паметната паѓачка карактеристика, со стрели, може да се користи за ефикасно складирање млеко. ПРОДАВНИЦИ до 200 МЛ МАЈЧИНО МЛЕКО : Организаторот За Замрзнување ќе собере до 200 МЛ складирање млеко во повеќето марки вреќи за складирање млеко, како Вреќи за Складирање Мајчино Млеко. Откако ќе го замрзнете млекото рамно за складирање за заштеда на простор, брзо одмрзнете ги кесите од замрзнувачот и префрлете ги во шише за бебиња, контејнер или торбичка. Совршено за млеко во движење во секое време.


Клучни карактеристики

Size:
10*18(cm)
Material:
LDPE+PET
Capacity:
150/200ml
Suitable age:
Too much milk after childbirth or working mothers
Product introduction:
The unique seal design brings extra protection and safe sealing. The outside of the storage bag is designed to record the date and time of storage and the amount of storage.
Package Included:
30*Breast milk storage bag :

Слични производи во категоријата