• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач За Шишиња За Сушење Шишиња За Бебиња, Држач За Шишиња За Шишиња За Сушење, Решетка За Сушење За Шишиња За Бебиња Додатоци-Продавници До 12 Шишиња, Безбедна Маши?

Држач За Шишиња За Сушење Шишиња За Бебиња, Држач За Шишиња За Шишиња За Сушење, Решетка За Сушење За Шишиња За Бебиња Додатоци-Продавници

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

ЧУВАЈТЕ ЈА ВАШАТА КУЈНА БЕЗ НЕРЕД : Чувајте ги шишињата на Вашите Деца суви и чисти со нашиот стратешки дизајниран компактен држач за решетки за шишиња за бебиња за бебиња Отстранете го стресот од организирање различни шишиња и лесно ставете ги шишињата на куки за да се исушат. КОМПАКТЕН ДИЗАЈН за ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР : кога просторот е затегнат, користете шише за решетка за сушење шишиња за шишиња за вашето бебе и предмети правилно со оваа лесна за употреба решетка за шишиња. Дизајнирана да помогне да се забрза процесот на сушење, нашата решетка за сушење бебиња за шишиња располага со различни бебешки предмети како шишиња, делови од пумпа, цуцли, брадавици, чаши итн. ПРЕМИУМ КОНСТРУКЦИЈА и ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН : Лесен за склопување, овој удобен фен за шишиња за бебиња комбинира флексибилност и издржливост со функционалност. Со подлога против лизгање и лесно отстранлива основна фиока што се извлекува за лесно одводнување, лесна е за чистење и совршена за мали простори и растечки колекции. ВЕ ПОКРИВМЕ : силно веруваме дека нашата решетка за сушење шишиња за бебиња ќе остане најдобриот придружник во вашата кујна.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата