• Со попуст
  • Неодамнешно
Доење Материјали Органски 1.05 Унци Ланолин Брадавица Крем За Нега На Сува Кожа, Брадавица Крем Гради Школки &засилувач; Креми Безбедно Благи Навлажнувачки Ублажува?

Доење Материјали Органски 1.05 Унци Ланолин Брадавица Крем За Нега На Сува Кожа, Брадавица Крем Гради Школки &засилувач; Креми

 
DEN 106.24

Количината на стоката
Това е достапна

Крем За Брадавици Ланолин : Органскиот крем За Брадавици користи висококвалитетен ланолин, кој помага да се формира бариерата на кожата и ја намалува загубата на влага и надворешната иритација Функција За Поправка На Брадавиците За Доење : навлажнувачката текстура на брадавицата длабоко ја храни, ја ублажува непријатноста во брадавиците и обезбедува поправка и заштита на брадавицата. Доењето Обезбедува Органски Безбеден И Благ : кремот за Брадавици е безбеден и благ, здрав, не иритирачки и нема штета на кожата, така што ќе можете да го користите со доверба. Снабдува Органска Брадавица Без Мирис И Лесна За Апсорпција : кремот За поправка На брадавиците ланолин нема хемиски мирис, нема дополнителен мирис, лесен за апсорпција. Доење Органска Брадавица Како Да Се Користи : Измијте ги рацете, земете соодветна количина на овој производ и нанесете ја рамномерно и нежно на целата брадавица. Безбеден и Благ : кремот за Брадавици е безбеден и благ, здрав, не иритирачки и нема штета на кожата, така што ќе можете да го користите со доверба. Ланолин : Органскиот крем за Брадавици користи висококвалитетен ланолин, кој помага да се формира бариерата на кожата и ја намалува загубата на влага и надворешната иритација. Без мирис И Лесен За Апсорпција : кремот За поправка На брадавиците ланолин нема хемиски мирис , нема додаден мирис на алкохол, лесен за апсорпција.


Клучни карактеристики

Item Type:
Nipple Cream
Material:
Organic Material
Net Content:
2 x 30g
Shelf Life:
3 Years
Storage:
Store in Cool and Dry Place
Scope of Application:
Postpartum Lanolin Nipple Repair
Package List:
2 xNipple Creams:

Слични производи во категоријата