• Со попуст
  • Неодамнешно
Y2H Бебе Нерѓосувачки Лажица И Вилушка Во Собата Bpa-Слободен Животински Облик Рамен Прибор Сет Научат Да Јадат На Свој Прибор Сет Анти-Задави Сребрени Садови Во Соба?

Y2H Бебе Нерѓосувачки Лажица И Вилушка Во Собата Bpa-Слободен Животински Облик Рамен Прибор Сет Научат Да Јадат На Свој Прибор Сет Анти-Задави

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

[Научете Да Јадете Сами] комплетот за бебешка лажица и вилушка е совршен за бебиња и деца од сите возрасти за да ги поттикне да ги научат своите вештини за хранење Лажицата и вилушката се лесни за држење, против лизгање и му помагаат на бебето лесно да собере храна. [Силиконски И 304 Материјали Од нерѓосувачки Челик За храна]овие комплети за бебешки лажици И вилушки се изработени од висококвалитетен силиконски материјал од 304 нерѓосувачки челик и храна, безбеден и нетоксичен, бпа и пвц-бесплатно за да се обезбеди безбедност на бебето. Со тркалезен раб и мазна површина, вилушката и лажицата нема да имаат нежни непца и заби, побезбедни за бебето. [Спречување На Гушење] со рамен и стеснет дизајн на главата на лажицата, лажицата одговара на радијанот на устата на бебето. Може да спречи случајно задушување на децата или малите деца поради јадење премногу храна одеднаш, подобрување на безбедноста на децата да јадат сами и да уживаат во вкусно време со мир на умот. [Добар Помошник За Мајки] со симпатичниот дизајн на животните, комплетот за рамни садови го привлекува интересот на бебето, го прави оброкот попријатен и го забрзува хранењето на бебето. Добар помошник за мајките да го решат проблемот што бебето не ја хранело храната доброволно. [Лесно За Чистење] Поддршка за миење раце и машина за миење садови, овие силиконски лажици за бебиња и комплети за вилушки што можат да се користат во машини за миење садови нема да го зголемат обемот на работа. Овие прибор за бебиња можат да ги користат со врела вода за миење.


Клучни карактеристики

Product Name:
Spoon Fork Set
Material:
304 Stainless Steel+Food-grade Silicone
Color(Optional):
Pink(Rabbit)/Yellow(Lion)/Blue(Rhino)
Size:
Fork Size:
10 x 2.5cm/3.9 x 1in ; Spoon Size
Fork Size:
10 x 2.5cm/3.9 x 1in ; Spoon Size
Fork Size:
10 x 2.5cm/3.9 x 1in ; Spoon Size
Package Size:
14 x 7 x 3.5cm/5.5 x 2.8 x 1.4in(L x W x H)
Package Weight:
0.1kg/3.5oz
Note:
1. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
2. Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. Thank you for your understanding. :

Слични производи во категоријата