• Со попуст
  • Неодамнешно
Детска Заштита Од Паѓање На Скали За Нишање, Надворешно Оградно Игралиште За Украсно Јаже, Заштитна Мрежа За Градинарски Балкон За Заштита на Мрежата за Јаже )

Детска Заштита Од Паѓање На Скали За Нишање, Надворешно Оградно Игралиште За Украсно Јаже, Заштитна Мрежа За Градинарски Балкон За

 
DEN 8591.84

Количината на стоката
Това е достапна

Мек материјал, нелизгачки и издржлив, против абење Заштитната мрежа може да се пресече во обликот и големината што ја сакате без да влијае на издржливоста на мрежата. Тоа не е само како заштитна мрежа за мачки, туку и како декоративна мрежа.Можете да ја обесувате детската рачно изработена работа на овој најлон rope.It погоден е и за секакви сцени, скали, забавни паркови, јавни објекти итн. Ве молиме купете според вашите вистински потреби боја декор нето. Имаме и други мрежи за јаже што можете да ги прилагодите (дијаметар на јаже, големина на мрежа, должина * ширина). Големина на мрежата за безбедност на децата * дијаметар на јаже : 8см * 4мм (3 инчи * 0,15 инчи). Ограничување на оптоварување : 300 кг / 661 фунти. Изработен од густ најлонски материјал, цврст за употреба во внатрешни и надворешни балконски скали за да се задржи безбедноста на бебето.Спречете ги доенчињата, малите деца, домашните миленици или играчките и другите предмети да паднат низ прекршувањата на парапет. Кога не треба да ја користите мрежата за јаже за деца, можете да ја преклопите и лесно да ја чувате. Мек материјал, нелизгачки и издржлив, против абење. Заштитната мрежа може да се пресече во обликот и големината што ја сакате без да влијае на издржливоста на мрежата. Тоа не е само како заштитна мрежа за мачки, туку и како декоративна мрежа.Можете да ја обесувате детската рачно изработена работа на овој најлон rope.It погоден е и за секакви сцени, скали, забавни паркови, јавни објекти итн. Ве молиме купете според вашите вистински потреби боја декор нето. Имаме и други мрежи за јаже што можете да ги прилагодите (дијаметар на јаже, големина на мрежа, должина * ширина). Големина на мрежата за безбедност на децата * дијаметар на јаже : 8см * 4мм (3 инчи * 0,15 инчи). Ограничување на оптоварување : 300 кг / 661 фунти. Изработен од густ најлонски материјал, цврст за употреба во внатрешни и надворешни балконски скали за да се задржи безбедноста на бебето.Спречете ги доенчињата, малите деца, домашните миленици или играчките и другите предмети да паднат низ прекршувањата на парапет. Кога не треба да ја користите мрежата за јаже за деца, можете да ја преклопите и лесно да ја чувате.


Клучни карактеристики

● Product name:
Stair protection net
● Material:
nylon rope
● Mesh:
8cm
● Nylon rope diameter:
4mm
● :
The rope net is easy to install, the first type
● If you have other size requirements, please contact us.:
The protective rope net is specially designed for the balcony and the stairs to protect the safety of the baby. Precision wiring, workmanship, high temperature baking and dyeing, anti-corrosion, waterproof, sun protection, not easy to fade. It can also be used as a cat net to prevent small pets from falling. Dear parents, for the safety of your child, they should install a protective net. It is a good helper to protect the safety of children.:
● Due to manual measurement, please allow an error of 1-3cm, and make sure you don't mind before ordering.:
● All products are taken in kind, but due to factors such as shooting technology, light, display parameters, etc., there will be a slight chromatic aberration between the actual color and the received photo. Please refer to the actual product received, please understand. :

Слични производи во категоријата