• Со попуст
  • Неодамнешно
Екран за проширување на прозорецот Yoochee, 2 пакет прилагодлив екранот на прозорецот - Мали екрани за прозорец за замена со рамка, издржлив екран за замена за прозорец?

Екран за проширување на прозорецот Yoochee, 2 пакет прилагодлив екранот на прозорецот - Мали екрани за прозорец за замена со рамка, издржлив екран

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

[Екран за проширување на висококвалитет] : Прилагодливиот екран на прозорецот е дизајниран за сите типови прозорци, овозможувајќи ви да уживате во ветрето Овој екранот за проширување на прозорецот е специјално дизајниран за прозорци со двојно држење и може да ги елиминира вашите грижи. [2 Достапни големини] : Екранот за проширување на прозорецот усвојува 2 начини на употреба. Хоризонталните димензии на екранот со среден прозорец се : 10 инчи x 14 инчи, а се прошируваат на 26,5 инчи ширина, а вертикалните димензии се 14 инчи x 10 инчи, и да се проширите на ширина од 19 инчи, можете да го изберете на кој било начин. [Премиум материјал] : Екран на прозорецот со алуминиумска рамка со голема јачина, потрајна, не лесна за деформација. Мрежата на екранот со стаклени стакло е 18 x 16 (отвори по квадратен инч). [2-насочни упатства] : Екранот на прозорецот може да се користи на 2 начини, кога сакате да ја промените употребата на патот, ве молиме следете ги следниве чекори : прво, пронајдете и користете алатка (вклучете) за да ја отстраните поставената завртка; Второ, лизнете ги двата панели на екранот; Трето, повторно водечки парчиња во спротивниот канал на рамката; Конечно, затворете го екранот и повторно поставете ги завртките. [Лесно за инсталирање] : Проширувачкиот дизајн на екранот на прозорецот е многу удобен за инсталирање. Треба само да го отворите прозорецот и да го вметнете екранот на прозорецот, да го проширите до соодветната ширина и конечно да го затворите прозорецот. Погодно, едноставен, брз дизајн, ќе ви овозможи да го почувствувате ветрето што дува од прозорецот. [Екран за проширување на висококвалитет] : Прилагодливиот екран на прозорецот е дизајниран за сите типови прозорци, овозможувајќи ви да уживате во ветрето. Овој екранот за проширување на прозорецот е специјално дизајниран за прозорци со двојно држење и може да ги елиминира вашите грижи. [2 Достапни големини] : Екранот за проширување на прозорецот усвојува 2 начини на употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата