• Со попуст
  • Неодамнешно
Mbbest Пренослив Заклучување на Вратата &засилувач; Аларм За Запирање На Вратата,Комплет За Безбедносна Врата Со Двојна Заштита, Уреди За Безбедност На Вратите Џебен ?

Mbbest Пренослив Заклучување на Вратата &засилувач; Аларм За Запирање На Вратата,Комплет За Безбедносна Врата Со Двојна Заштита, Уреди За

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Двојна Заштита 1 : оваа пренослива брава на вратата ви обезбедува дополнителна безбедност и приватност, значително ја подобрува вашата безбедност и спречува неовластено влегување, така што вратата не може да се отвори однадвор, дури ни со клуч; што е одличен помошник за вас кога сте на деловни активности и патувања или живеете сами Двојна Заштита 2 : алармот за затворање на вратата СО СИРЕНА ОД 120 DB, Откако некој ќе ја отвори вратата, алармот за затворач на вратата ќе се вклучи на прво место, ќе ги исплаши лошите момци и ќе ви помогне да ве разбуди и да ви даде време да најдете помош.Потребна е една батерија од 9v (не вклучува). ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Лесен за инсталирање или отстранување, Нашиот Комплет За Заклучување На Безбедносните Врати може да се инсталира за неколку секунди без никакви алатки, Совршен за хотели, студентски домови, апартмани, краткорочни изнајмувања, Воздушни Мрежи, бањи, спални соби или приватни соби. Исто така, може да се примени за да се избегне излегување на домашни миленици, а исто така и да се спречат децата да ги отворат вратите за странци. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ И ОДЛИЧНА УСЛУГА : ние гарантираме висок квалитет На Комплет За Безбедносна Врата Со Двојна Заштита, но ако не ви се допаѓа или наидете на проблеми во употреба, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа и ќе преговараме за соодветен план за вас. Пакетот Вклучува : 1x Аларм За Запирање На Вратата, 1x Portable Заклучување На Вратата,1x Инструкции,1x торба За Складирање, 1xgift Пакет. Дали уживате да живеете во вашиот личен простор без никој да влезе слободно или сакате да додадете дополнителен слој на безбедност што го ограничува пристапот до вашата соба или дом? Преносливите брави се добар, удобен начин да се обезбедите кога патувате многу за работа, често одите на одмор или едноставно имате врата на која и треба поголема безбедност.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата