• Со попуст
  • Неодамнешно
CARP клипови 8 парчиња тешки ветровити за ветровитиот крошна затегнати клипови додатоци за кампување тарпс караван градина сенка на ткаенина додатоци за тарп -клипо?

CARP клипови 8 парчиња тешки ветровити за ветровитиот крошна затегнати клипови додатоци за кампување тарпс караван градина сенка на ткаенина

 
DEN 477.28

Количината на стоката
Това е достапна

Направено од траен најлон пластичен материјал, не е лесно да се пробие и може да се користи долго време Овие стеги за заклучување обезбедуваат моментална точка за сидро за да прикачите кој било стандарден кабел за банџи, вратоврска или јаже, да ви помогне да го зафатите предметот директно со супериорна моќност. Интерфејс во форма на забите и клига на завртки за клинци на платно, кои можат да го фатат тарпаулин до максимален степен без лизгање и оштетување. Лесен, лесен за транспорт, дијаметарот на дупката е 1,2 см, тој е погоден преку јажето. Совршено за кампување на отворено, едрење или излети, може да се користат на тенди, каравани, тарпаули, столбови, капаци на брод, итн. Анти-уништување, можете повторно да ги користите овие водоотпорни клипови за крпа. Вклучено : 8 × фиксен пластичен клип.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата