• Со попуст
  • Неодамнешно
Seamaka 80pcs закачалки за слики, куки за слики за висечки слики 30lb рамки куки за тешки хардвер за хардвер, дрвени wallидни закачалки за закачи за слики, куки и нокти за слик?

Seamaka 80pcs закачалки за слики, куки за слики за висечки слики 30lb рамки куки за тешки хардвер за хардвер, дрвени wallидни

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Големина на производот : 0,2in x 1in, може да носи 30 фунти Материјал : Направено од цврст материјал, нема да 'рѓа или скрши. Опсег на употреба : Погоден за сув ид и дрвен wallид, и може да се користи за висечки слики, украси, часовници, облека, кујнски прибор, рамка за мала wallид, платно, итн. Пакет : 80 парчиња куки за слики со нокти. Големина на производот : 0,2in x 1in, може да носи 30 фунти. Материјал : Направено од цврст материјал, нема да 'рѓа или скрши. Опсег на употреба : Погоден за сув ид и дрвен wallид, и може да се користи за висечки слики, украси, часовници, облека, кујнски прибор, рамка за мала wallид, платно, итн. Пакет : 80 парчиња куки за слики со нокти. Направено од цврст материјал, нема да 'рѓа или паузи. Може да се расклопи и да се замени постојано без да се оштети wallидот.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата