• Со попуст
  • Неодамнешно
Doitool 4 парчиња куки за панталони за плакарот за бања за бања облечена туш за туширање кука кука потпира за ракавици кука за купатило за потпирач за купатило, безбедн?

Doitool 4 парчиња куки за панталони за плакарот за бања за бања облечена туш за туширање кука кука потпира за ракавици кука за

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Куки за вшмукување куки за куки за туширање куки за бања кука кука кујна бања куки за бањи кујнски пешкир кука кука кука кука за бања бања кука за кука за туширање за висечки палто кука од не'рѓосувачки челик куки : - центар за вшмукување чаша тешко и ротира Тешки раце за да ја завршите инсталацијата и отстранувањето, истовремено подобрување на убавината на вашата кујна и бања Погодно, без дупчење, без завртки. Бар за безбедност на тоалетот : Овозможува дополнителна стабилност при влегување и излегување од тоалетот за безбедно и удобно искуство. Безбедносна лента за рака : - Изработено од материјал од премиум одделение, економски, практичен, современ стил, дампул и постојано. Вшмукување чаша до лизгање. Stainless Steel s Hooks : - work on smooth clean dry surface, such as glass, window, ceramic tile, mirror, artificial granite, acrylic, stainless steel, plastic surface etc, not work on uneven and porous surfaces such as painted wall, wood, природен гранит, природен мермер, заоблена површина. Копчиња за кабинети : Како безбедносни прирачници за стари лица и деца, силно оптоварување. Список на пакети 4 x Карактеристики на грабнување на лентата -Трајлив материјал : ,, отпорен на удар, -резистентен и повоен пластичен и безбедносен бар за безбедност од не'рѓосувачки челик.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата