• Со попуст
  • Неодамнешно
ЛАКИЈАН Држач ЗА Тоалетна Хартија Со Полица За Телефон Против Паѓање, Држач За Диспензерот За Тоалетна Хартија За Бања,Држач За Ролна Од Тоалетно Ткиво Од Нерѓосув?

ЛАКИЈАН Држач ЗА Тоалетна Хартија Со Полица За Телефон Против Паѓање, Држач За Диспензерот За Тоалетна Хартија За Бања,Држач За Ролна

 
DEN 639.84

Количината на стоката
Това е достапна

● Одличен Квалитетен Материјал : 100% Врвен ОДДЕЛЕНИЕ СУС304 самолеплив држач за тоалетна хартија ОД Нерѓосувачки Челик, отпорен на ' рѓа и корозија Хром финиш е Еколошки, модерен и елегантен метален изглед. ●Конкавна Полица За Дизајн : држачот за ролна тоалетна хартија со полица може да постави мобилен телефон, освежувач на воздух или други ситници, удобен и практичен. Специјален конкавен дизајн за полесно да ги соберете работите и спречува лизгање на работите на полицата. ●Полица за Телефон против Паѓање : предниот раб на држачот за ролна тоалетна хартија е дизајниран со преклопно крило. Држачот за ролна тоалетна хартија со полица може да постави мобилен телефон, освежувач на воздух или други ситници, удобен и практичен. ●Хуманизиран Дизајн : сите рабови се правилно избришани за да се спречи сечењето на раката. Дизајнот на куката нагоре на крајот на шипката спречува паѓање на ролната од тоалетна хартија. ●Модерен и Стилски Дизајн : Хром завршен, водоотпорен, отпорен на ' рѓа и отпорен на корозија, одговара на речиси декор стил, Додава одлична убавина и го намалува досадното чистење за вашата бања, спална соба. ● Одличен Квалитетен Материјал : 100% Врвен ОДДЕЛЕНИЕ СУС304 самолеплив држач за тоалетна хартија ОД Нерѓосувачки Челик, отпорен на ' рѓа и корозија. Хром финиш е Еколошки, модерен и елегантен метален изглед. ●Конкавна Полица За Дизајн : држачот за ролна тоалетна хартија со полица може да постави мобилен телефон, освежувач на воздух или други ситници, удобен и практичен. Специјален конкавен дизајн за полесно да ги соберете работите и спречува лизгање на работите на полицата. ●Полица за Телефон против Паѓање : предниот раб на држачот за ролна тоалетна хартија е дизајниран со преклопно крило. Држачот за ролна тоалетна хартија со полица може да постави мобилен телефон, освежувач на воздух или други ситници, удобен и практичен. ●Хуманизиран Дизајн : сите рабови се правилно избришани за да се спречи сечењето на раката.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата