• Со попуст
  • Неодамнешно
Сина, Сива И Розова Бања Тоалет Решетката, не-перфорирани Вшмукување Ѕид Тоалет Ткиво Кутија, Тоалетна Маса Вшмукување Чаша Складирање Ткиво Кутија, Водоотпорен И ?

Сина, Сива И Розова Бања Тоалет Решетката, не-перфорирани Вшмукување Ѕид Тоалет Ткиво Кутија, Тоалетна Маса Вшмукување Чаша Складирање Ткиво

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Без удирање, двослојна кутија за ткиво, лесна инсталација и безгрижно ● Водоотпорните и анти-натопените се повеќе смирувачки, а не влажна хартиена крпа. Силно лежиште, силно и издржливо. ● Дизајн на двојно складирање на горниот и задниот дел; Разумно користење на просторот. € Мазна долж устата и добра изработка; Без брус, без повреда на раката; погодно е да се стават и земаат работите. ● Силна отпорност на компресија, материјалите не се лесни за кршење; Силна текстура и лесно чистење. Без удирање, двослојна кутија за ткиво, лесна инсталација и безгрижно. ● Водоотпорните и анти-натопените се повеќе смирувачки, а не влажна хартиена крпа. Силно лежиште, силно и издржливо. ● Дизајн на двојно складирање на горниот и задниот дел; Разумно користење на просторот. € Мазна долж устата и добра изработка; Без брус, без повреда на раката; погодно е да се стават и земаат работите. ● Силна отпорност на компресија, материјалите не се лесни за кршење; Силна текстура и лесно чистење. Добредојдовте во нашата продавница ЈУАНФЛК : искусни сме во прибор за домаќинство и имаме широк спектар на предмети за мебел што се практични и ефтини. Изберете што сакате да однесете дома.Шарени бои, убави кутии за тоалетна хартија, добро расположение во life.


Клучни карактеристики

tissue box * 1:
If you have any comments or suggestions on this product, please feel free to contact me.:
After-sales service:
Committed to ensuring the satisfaction of every customer, if you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours. :

Слични производи во категоријата