• Со попуст
  • Неодамнешно
Хидраулична обвивка за врата на вратата Хидраулична шарка од 170 степени мебел Врати хидраулична шарка мека и бавна блиска дебела врата панели

Хидраулична обвивка за врата на вратата Хидраулична шарка од 170 степени мебел Врати хидраулична шарка мека и бавна блиска дебела врата панели

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Механизам со висок квалитет кој полека ја влече вратата затворена за мазно тивко движење Конструирани шарки со висока и издржлива јаглерод јаглерод со голема јачина се со добра функција против 'рѓата и силен капацитет за лежиште на оптоварување. Може да се користи долго време и да се одржуваат добри перформанси, со што вашиот семеен живот е поудобен, исто така, ја елиминира проблемите со замена на' рѓосаните шарки. Работи за дебелина на вратите од 16 мм до 40мм. Може да го прилагоди аголот на отворање од 130 170 степени со прилагодување на завртката. За меко затворање, оваа хидраулична шарка е совршена за меко и бавно затворање на кабинетот. Клип од 170 степени на мека шарка за затворање за кујнски ормани. Шарките со јаглерод челик со голема јачина имаат добра антиоксидантна функција и силен капацитет за носење. Механизам со висок квалитет кој полека ја влече вратата затворена за мазно тивко движење. Конструирани шарки со висока и издржлива јаглерод јаглерод со голема јачина се со добра функција против 'рѓата и силен капацитет за лежиште на оптоварување. Може да се користи долго време и да се одржуваат добри перформанси, со што вашиот семеен живот е поудобен, исто така, ја елиминира проблемите со замена на' рѓосаните шарки. Работи за дебелина на вратите од 16 мм до 40мм. Може да го прилагоди аголот на отворање од 130 170 степени со прилагодување на завртката. За меко затворање, оваа хидраулична шарка е совршена за меко и бавно затворање на кабинетот. Клип од 170 степени на мека шарка за затворање за кујнски ормани. Шарките со јаглерод челик со голема јачина имаат добра антиоксидантна функција и силен капацитет за носење. Оваа хидраулична шарка е совршена за меко и бавно затворање на кабинетот2. Конструираните шарки со јаглерод со голема јачина се со добра функција против низа и силен капацитет за носење на оптоварување3. Работи за дебелина на вратите од 16 мм до 40мм. Може да го прилагоди аголот на отворање од 130-170 степени со прилагодување на завртката4. Не само што може да се стави во гардероба на спалната соба, туку и во тоалетот, кујната или другите места каде што има кабинет5.


Клучни карактеристики

Description:
Our high quality hydraulic hinge works for door with the thicknesses of 16mm to 40mm. Soft close feature helps to eliminate the slamming door sound and provides a quiet and comfortable space for you. Come and choose the right hinges for your cabinet. :
Features:
This hydraulic hinge is perfect for soft and slow cabinet closing. :
High strength carbon steel constructed hinges are of good anti-rust function and strong load-bearing capacity. :
Works for door thicknesses 16mm to 40mm. Can adjust the opening angle of 130-170 degrees by adjusting the screw. :
Not only can be placed in wardrobe of bedroom, but also in the toilet, kitchen or other places where has cabinet. :
Soft close feature eliminates the slamming door sound. Give you a quiet, a comfortable family, to bring a peace of mind.:
Specifications:
Condition:
100% Brand New
Material:
High strength carbon steel
Surface Treatment:
Nickel plating
Color:
As picture shown
Suitable Cabinet Door Thickness:
16~40mm / 0.63''~1.57''
Item Size:
Approx. 10 x 5 x 2cm / 3.94'' x 1.97'' x 0.79''
Package Included:
1 x Cabinet Door Hydraulic Hinge with Handware:

Слични производи во категоријата